Mainos

Miehen tavoitteena täydellinen naisvartalo – James haluaa näyttää Kardashianin sisaruksilta

Kateus täyteläisiä huulia ja pyöritä pakaroita kohtaan ei ole ainoastaan naisten yksinoikeus. Sen osoittaa brittimies, joka on käyttänyt jo kymmeniä tuhansia euroja hankkiakseen itselleen täydellisen naisvartalon.

Brittiläinen James Holt on vienyt naisten ulkonäön ihailun astetta pidemmälle. Viisi vuotta sitten ujo teini päätti muuttaa elämänsä täysin ja otti ensimmäiset täytteet huuliinsa ollessaan vasta 17-vuotias. Kun kukaan luokkatovereista ei aluksi huomannut miehen kasvaneita huulia, hän päätti laitatuttaa ainetta kerralla enemmän.

– Viikon lopulla minulla oli 6 milliä täyteainetta ja kaikki sanoivat sen näyttävän upealta. Rakastin ulkonäköäni. Se oli iso, mehevä ja juuri sellainen kuin halusin, mies kertoo ensimmäisesta operaatiostaan. 

Viime vuosina hän on käyttänyt jo kymmeniä tuhansia euroja operaatioihin, joiden avulla hän pyrkii saamaan itselleen nukkemaisen ulkomuodon. Isoja takapuolia ja kapeita vartaloita rakastava Holt on käyttänyt pelkästään huuliensa muotoiluun jo lähes 12 000 euroa. Hänen huuliinsa on pistetty jo yli 30 millilitraa täyteainetta.

Valmis kylkiluiden poistoon unelmansa saavuttamiseksi 

Huulten täyttämisen lisäksi 22-vuotias Holt on muun muassa silottanut poskiaan ja täyttänyt silmäkulmiaan. Hän kertoo olevansa täysin valmis kylkiluiden poistoon täydellisen tiimalasivartalon aikaansaamiseksi. Nykyisin hän käyttää korsettia vartalonsa muotoilemiseksi.

Aivan kuten idolinsa, myös Holt käyttää paljon aikaa ja vaivaa täydellisten sosiaalisen median kuvien ottamiseen. Hän ei ole vielä täysin tyytyväinen ulkonäköönsä, vaan aikoo jatkaa ulkonäkönsä muokkaamista myös tulevaisuudessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Holt kertoo erikoisen ulkonäkönsä aiheuttavan paljon kuiskailua julkisilla paikoilla. Hän kertoo, että ihmiset pelkäävät usein hänen huuliensa räjähtävän. Paljon vaivaa ja rahaa ulkonäköönsä käyttänyt mies ei kuitenkaan välitä negatiivisista kommenteista.

– En pysähdy ennen kuin kaikki operaatiot on tehty. Tavoitteenani on asua kivassa talossa kivan auton kanssa kaikkien haluamieni leikkausten jälkeen, Holt kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde. Mirror 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.