Michael Schumacherin tunteita herättävästä unelmasta paljastus – "Hän olisi rakastanut sitä"

Michael Schumacher olisi halunnut toimia poikansa Mickin managerina tämän F1-sarjaan tähtäävällä uralla, saksalaismestarin entinen manageri Willi Weber uskoo. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Schumacher, joka voitti F1-sarjassa seitsemän maailmanmestaruutta, loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013, minkä jälkeen Schumacherin perhe on pysynyt käytännössä täysin vaiti Michaelin terveydentilasta. 

Mick Schumacher, 20, ajaa tällä hetkellä F2-sarjassa tavoitteenaan murtautua formula ykkösiin. Hän on jo testannut Ferrarin ja Alfa Romeon F1-autoja

Weber uskoo, että Michael Schumacher olisi halunnut olla vahvasti mukana poikansa uralla. 

– Michael oli innokas viemään häntä F1-sarjaan ja hoitaa hänen asioitaan, samalla tavoin kuin minä manageroin häntä. Se olisi ollut päätepiste koko tarinalle. Hän olisi rakastanut sitä, Weber kommentoi motorsport.comille

– Michael tietää kaiken. Hän tietää, mille talleille puhua. Hän tietää, miten kaikki toimii, sillä hän loi kaikki kokemuksensa itse. Se oli hänen intohimonsa. 

Weber huomauttaa, että Mick on jatkuvasti kovan paineen alla. 

– Hänen nimensä on Schumacher, hänen pitää saavuttaa samat tulokset kuin isänsä. Se on pojalle kova painolasti. Jos Michael seisoisi hänen rinnallaan, tilanteessa olisi erilaista symboliikkaa. Nyt Mick tavallaan edustaa isäänsä ihmisten silmissä. 

Weber ei ole enää kontaktissa Schumacherin perheen kanssa. Aika onnettomuuden jälkeen on ollut hänelle raskasta. 

– Minun pitää löytää asialle päätös jossain vaiheessa. Olin tuskissani kolme kuukautta onnettomuuden jälkeen. Ihmiset alkoivat aina puhua minulle, mikä käynnisti myllerryksen sisälläni aina uudestaan. 

– Toivon, että Michael pääsisi takaisin jaloilleen, jotta voisin halata häntä. Se on suurin toiveeni, 77-vuotias Weber summaa.  


Lue myös:

    Uusimmat