"Nyt hän puhuu näin Schumista, joka ei pysty puolustamaan itseään" – Michael Schumacherin ex-manageri tyrmistyi Bernie Ecclestonen lausunnoista

Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber on moittinut Bernie Ecclestonea tämän puheista liittyen F1-sarjan seitsenkertaiseen mestariin. 

Entinen F1-moguli Ecclestone antoi hiljattain Schumacheriin liittyviä kommentteja saksalaiselle Sport Bildille. 

– Hänen ongelmansa oli se, ettei hänellä ollut rajoja. Skandaalit toivat paljon julkisuutta, mutta ei oikeanlaista, Ecclestone kommentoi viitaten muun muassa Schumacherin kolarointiin Jacques Villeneuven kanssa kiivaassa vuoden 1997 MM-taistossa. 

Ecclestonen mielestä Schumacher teki myös väärin palatessaan F1-sarjaan vuonna 2010. Saksalainen oli tuolloin 41-vuotias ja alla oli kolmen kauden tauko kuninkuusluokasta. 

– Se oli hyvä asia formula ykkösille, mutta ei niin hyvä hänelle. Tätä tarkoitin sillä, ettei hän tuntenut rajoja.

Weber pitää Ecclestonen kommentteja tyhminä. 

– Kilpakuljettajan pitää joskus mennä rajojen yli. Kukaan ei tiennyt tätä yhtä hyvin kuin Michael, josta tuli historian menestynein kuski. Myös Bernie tietää tämän. 

– Fakta on se, että Villeneuve itse asiassa houkutteli hänet ajamaan kolarin. Sanoin Michaelille, että "jos teet sen, tee se kunnolla, kuten (Ayrton) Senna ja (Alain) Prost tekivät lukuisia kertoja". Mutta hän kolaroi vain puolittain, koska hän tiesi saksalaisena sen olevan paskaa, Weber kommentoi Köln Expressille. 

Weber korosti myös sitä, että Schumacher ja Ferrari nostivat menestysvuosinaan F1-sarjan ja Ecclestonen uusiin sfääreihin. 

– Ja nyt hän (Ecclestone) puhuu näin Schumista, joka ei pysty puolustamaan itseään, Weber jyrisee. 

Schumacher, 50, sai vakavan päävamman lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013. Hänen terveydentilastaan ei ole tarkkaa tietoa. 

Lähde: grandpx.news


Lue myös:

    Uusimmat