Michael Schumacherin lähipiiriläinen paljastaa: isä seuraa poikansa Mickin nousua F1-sarjaan

Michael Schumacherin Ferrari-aikojen tallipäällikkö Jean Todt vierailee edelleen vanhan ystävänsä luona vähintään kuukausittain. FIA:n puheenjohtajan mukaan seitsenkertainen F1-mestari seuraa poikansa Mick Schumacherin uraa.

Todt on yksi harvoista, jotka ovat saaneet vierailla F1-mestarin luona tämän vuoden 2013 lopussa tapahtuneen lasketteluonnettomuuden jälkeen.

Todtilta kysyttiin saksalaisen RTL:n haastattelussa tietoja Schumin nykytilasta. Liikaa hän ei lähtenyt ystävästään paljastamaan, mutta kertoo jotain tietoja legendan tämänhetkisistä oloista.

– Suhtaudun tähän kysymykseen äärimmäisen varautuneesti, Todt kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– Näen Michaelia todella usein, kerran tai kaksi kuussa. Hän taistelee, ja voimme vain toivoa hänen ja hänen perheensä puolesta, että asiat menevät parempaan.

Todt on aiemmassa haastattelussa kertonut katsoneensa F1-kisoja yhdessä Schumacherin kanssa. Sunnuntaina Lewis Hamilton nousi Schumacherin rinnalle seitsemään F1-mestaruuteen varmistettuaan vuoden 2020 MM-tittelin Turkin GP:ssä.

Perheellä saattaa ensi vuonna olla kisoissa lisää jännitettävää, sillä 21-vuotias Mick Schumacher on nousemassa Haas-tallin kuljettajaksi jo kaudella 2021.

Todt kertoo tilanteen olevan Schumin tiedossa.

– Totta kai hän seuraa häntä, Todt tokaisee.

– Mick ajaa Formula 2 -sarjassa ja varmaankin nousee formula ykkösiin ensi vuonna. Siitä tulee mahtava haaste, ja olemme ilahtuneita, että saamme Schumacherin taas moottoriurheilun korkeimmalle tasolle.

Lue myös:

    Uusimmat