Jean Todt myöntää vierailevansa säännöllisesti Michael Schumacherin luona – yksi kysymys saa hiljenemään: "En halua puhua siitä"

F1-legendan Michael Schumacherin tarkka terveydentila on ollut ison mystisen verhon takana. Schumacherin entinen pomo, kansainvälisen autoliiton FIA:n presidentti Jean Todt myöntää vierailevansa säännöllisesti saksalaismestarin luona.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Tämä aiheutti hänelle pahan päävamman. Schumacher vaivutettiin tapaturman jälkeen koomaan.

Siitä lähtien Schumacherin perhe on vartioitunut tarkasti seitsenkertaisen maailmanmestarin tilaa. Vain harvat ovat päässeet tapaamaan häntä, eikä kukaan ole kertonut tarkkoja tietoja siitä, miten hän voi.

Yksi Schumacherin luona käyvistä henkilöistä on Todt, joka toimi saksalaisen tallipäällikkönä Ferrari-menestysvuosien aikana.

– Hänen taistelunsa jatkuu perheen ja lääkäreiden keskuudessa, Todt sanoi De Telegraaf -lehdelle.

– Näen häntä säännöllisesti. Katsomme televisiota yhdessä, Todt paljasti.

Yksi kysymys saa kuitenkin Todtin hiljentymään.

Se, että kuinka hyvässä fyysisessä kunnossa saksalainen on, jää yhä mysteeriksi.

Todtilta tiedusteltiin, että pystyykö Schumacher seuraamaan hänen poikansa Mick Schumacherin uran kehittymistä.

– En halua puhua siitä.

– En halua mennä yksityiskohtaan, koska ne ovat yksityisiä asioita, Todt vastasi, viiaten F1-mestarin terveydentilaan.

Schumacherin perheen suhteen iso huomio kohdistuu nyt 21-vuotiaaseen Mickiin, jonka odotetaan siirtyvän ensi kaudeksi F1-sarjaan.

– Hän on nuori ja hyvin lahjakas kuljettaja. Hänellä on tunnettu sukunimi, mutta hän tarvitsee aikaa. On liian aikaista sanoa, että onko hänellä yhtä paljon talenttia kuin hänen isällään, Max Verstappenilla tai Lewis Hamiltonilla. Emme tiedä vielä, Todt pohti.

Lue myös:

    Uusimmat