”Mercedes tietää kuinka hyvä se on Lewisin ja Valtterin kanssa” – asiantuntija uskoo Bottaksen saavan jatkoa F1-tiimissään

Mercedeksen F1-tiimi tietää, että kuljettajakaksikko Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas on liian hyvä vaihdettavaksi, näkee saksalaisen RTL-kanavan asiantuntija Christian Danner.

Bottas joutuu jännittämään kauden 2020 ajopaikkaansa vielä kesätauon aikana, sillä Mercedes ei ole vielä pystynyt tekemään päätöstään suomalaiskuskin ja varakuski Esteban Oconin välillä.

Muun muassa entinen Mercedes-mestari Nico Rosberg kertoi jo kallistuneensa sille kannalle, että tiimi valitsee Oconin.

1980-luvulla 47 F1-kisaa ajanut toinen saksalaisen RTL-kanavan asiantuntija Christian Danner uskoo puolestaan Bottaksen saavan jatkoa Mercedeksellä.

– Tiimi tietää, kuinka hyvä se on Lewisin ja Valtterin kanssa, Danner kommentoi Autoweek-lehden mukaan.

– Kriittisillä hetkillä hänellä on ollut joko huonoa tuuria tai hän on tehnyt virheitä, mutta koska Hamilton on omassa ulottuvuudessaan, se ei ole helppo työ, Danner lisää Bottaksesta.

Mercedes-pomo Toto Wolff on tehnyt selväksi, ettei valinta ole helppo. Hänen mukaansa sekä Bottas että nuori Ocon ansaitsevat yhtäläisesti ajopaikan tiimissä.

Wolff on myös valmis auttamaan ilman valintaa jäänyttä kuskia löytämään uuden tiimin itselleen. Tässä hän haluaa myös Bottakselle ”pehmeän laskun”, mikäli valinta ei osu suomalaiseen.

Lue myös:

    Uusimmat