Me Naiset: Iltan mielestä pettämisen raja menee jo ajatuksissa – laulaja ei mene baariin ilman miestään suojellakseen suhdetta

1:51
Laulajatähti Ilta aloitti uransa Cheekin siipien suojassa: "Se oli iso, mutta myös tosi turvallinen ympäristö"

Laulaja Iltalla on selvä raja pettämisen suhteen. 

Laulaja Ilta Fuchs, 24, ilmoitti vuoden vaihteessa menneensä kihloihin. Uutinen oli monelle yllätys, sillä laulaja ei ole puhunut liiemmin yksityiselämästään julkisuudessa.

Ilta paljastaa Me Naiset -lehden tuoreessa haastattelussa yksityiskohtia pariskunnan suhteesta. Laulaja on seurustellut costaricalais-suomalaisen Troy Silvan kanssa, 22, puoli vuotta. Ilta toteaa, että he ovat edenneet suhteessaan nopeasti ja häitä on tarkoitus tanssia kesällä.

Ilta kertoo keskustelun olevan tärkeä väline heidän rakkaudessaan. Pariskunta on käynyt keskustelua myös siitä, onko järkevää, jos toisella on vastakkaisen sukupuolen ystäviä - sellaisia, jotka eivät ole myös oman puolison kavereita.

– En menisi baariin enää ilman Troyta, ihan jo suojellakseni meitä. En edes tahtoisi, koska mitä minä tekisin siellä ilman häntä? Ilta ihmettelee Me Naisille.

Ilta korostaa haastattelussa ystävien kesken vietetyn baari-illan olevan ookoo, mutta pariskunta haluaa toisaalta välttää kiusauksia. Iltalla on selkeä raja pettämisen suhteen.

– Olen oikeasti aika radikaali, ja minun mielestäni pettämisen raja menee jo ajatuksissa. En ole ajatellut ketään muuta, eikä Troy ole ajatellut ketään muuta. Tuntuisi todella kaukaiselta, että oma mieli edes menisi sellaiseen, hän pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja