McLarenille paras F1-suoritus vuosikausiin – yllätyskuski nautti Daniel Ricciardon vihjailusta

Viides ja kuudes sija Ranskan GP:n aika-ajossa oli McLarenille paras lähtöruutusaalis F1-sarjassa lähes viiteen vuoteen. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lando Norris (viides) ja Carlos Sainz (kuudes) toivat juhlatunnelman brittitallin tiloihin Paul Ricardin radalla lauantaina. Edellisen kerran McLarenilla oli kaksi autoa aika-ajon kärkikuusikossa Italian GP:ssä 2014. Tuolloin talli käytti vielä Mercedeksen moottoreita. 

– Luulimme, että tästä viikonlopusta tulee todella hankala, mutta siitä tulikin parempi kuin olisimme ikinä uskaltaneet odottaa, aiemmin parhaimmillaan 7. ruutuun ajanut Norris iloitsi Sky Sportsin mukaan

19-vuotiaan tulokkaan mukaan tallissa on ollut hieman epäuskoinen tunnelma, kun auto on ollut nopea koko viikonlopun ajan. 

– Ajattelimme, että muilla on varmaankin iso polttoainelasti tai jotain.

McLaren pieksi aika-ajossa myös moottoritoimittajansa Renault'n. Ranskalaisen tehdastallin Daniel Ricciardo oli kahdeksas, Nico Hülkenberg 13:s. 

– Hävisimme kahdelle McLarenille. Luulen, että heillä on joku päivitys, josta he eivät ole kertoneet kenellekään, Ricciardo heitti. 

Norris oli kuullut Ricciardon kommentit. 

– Olen kuullut huhuista, joiden mukaan Renault on puhunut salaisesta päivityksestämme. Olisipa asia niin, sillä olisimme olleet vieläkin nopeampia, Norris summasi. 

McLaren ja Renault ovat valmistajien MM-sarjassa sijoilla 4-5. McLarenin etu päävastustajaan on vain kaksi pistettä. 

Lue myös:

    Uusimmat