Minne jäi Sebastian Vettel? – "Pakko olla jotain ongelmia"

Ferrari-kuski Sebastian Vettelin seitsemäs sija Ranskan GP:n aika-ajossa ihmetytti C Moren F1-studiotiimiä. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vettel oli vielä toisessa osiossa toiseksi nopein, mutta ratkaisuhetket tuottivat hänelle tuskaa. Päätösvaiheen ensimmäisen vedon saksalainen jätti kesken valiteltuaan vaihdelaatikko-ongelmia, toinen yritys oli vaisu. 

Eroa Mercedeksen Lewis Hamiltoniin jäi peräti puolitoista sekuntia

– Vettelin suorituskyky kertoo siitä, että siellä (autossa) on pakko olla jotain ongelmia. En tiedä, kertooko talli niistä ulos päin, mutta niin iso tuo ero on, C Moren asiantuntija Toni Vilander arveli aika-ajon jälkeen.  

– Vettel valitteli päätösosiossa sitä, ettei saanut vaihdettua ylös päin pitkällä suoralla. Jos vaihdelaatikossa on ollut jotain ongelmaa, niin on tavallaan ajettu vain joku kierrosaika varman päälle ja otettu muutama lähtöpaikka eteenpäin. Illan aikana todennäköisesti selvitellään, että onko se elektroniikkapuolen ongelma vai jotain mekaanista. Sehän saadaan korjata huomiseen kisaan, Ossi Oikarinen jatkoi. 

Pettyneen näköinen Vettel valitteli auton epätasaisuutta. 

– En tiedä, miksi minulla ei ollut päätösosiossa hyvää tuntumaa autoon. Tämä on sääli, sillä auto oli tulosta parempi. Uskon kuitenkin, että voimme nousta huomenna, saksalainen kommentoi. 

Vettelillä oli pientä kinaa Ferrari-insinöörin kanssa kesken aika-ajojen. Tästä video alla. 


Lue myös:

    Uusimmat