Matti Nykäsen Eveliina-tytär iloitsee vaikeuksien jälkeen – tytär tuli maailmaan viime viikolla: "Olet täydellinen"

Avoimesti vuosia kestäneestä lapsettomuudestaan puhunut Eveliina Mäntykangas kertoo Instagramissa synnyttäneensä viime viikolla esikoisensa.

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoo Instagram-tilillään iloisia perheuutisia: Mäntykankaan ja hänen puolisonsa esikoinen syntyi 14. toukokuuta.

Onnellinen äiti julkaisi tuoreeltaan kuvan koko perheestä.

– 14.5 kello 18:57 sinä tulit tähän maailmaan ja teit meistä perheen. Olet täydellinen, äidin ja isin pieni tyttö, Mäntykangas kirjoitti.

Mäntykangas on kertonut avoimesti kärsineensä lapsettomuudesta useamman vuoden ajan ennen kuin suuri toive perheenlisäyksestä vihdoin kävi toteen ja hän pääsi kertomaan raskausuutiset marraskuussa.

Mäntykangas kertoi joulukuussa sosiaalisessa mediassa avoimesti siitä, millaisia tunteita lapsettomuus hänessä herätti. Hän luonnehti tehneensä kaikkensa viime vuosien aikana tullakseen raskaaksi ja koki epäonnistumisen tunnetta joka kuukausi kuukautisten tullessa, kun taas monet hänen ympärillään tulivat raskaaksi.

Me Naiset -lehden haastattelussa hän kertoi huhtikuussa, että taustalla oli myös kaksi keskenmenoa ja että hän kävi läpi lapsettomuushoitoja samaan aikaan, kun hänen isänsä Matti Nykänen kuoli talvella 2019.

– "Kyllä se sieltä tulee, kun et stressaa" on maailman hirvein lause, mitä sain kuulla viimeisen kolmen vuoden aikana aika paljon, kun kerroin ihmisille, että haluaisin maailman eniten saada lapsen ja tulla äidiksi. Tuo lause on sellainen, että sen kuullessaan tekee mieli vaan räjähtää ja huutaa. Se suututtaa oikeasti todella paljon sellaista ihmistä, joka ei itse pysty tekemään omalle tilanteelleen yhtään mitään. Älä siis sano sitä yhtään kenellekään, Mäntykangas muistutti Instagram-päivityksessään joulukuussa.

Eveliina syntyi Matti Nykäsen liitosta Pia Mäntykankaan (ent. Hynninen) kanssa. Pari avioitui vuonna 1989. Eveliina syntyi vuonna 1990, ja avioliitto päättyi eroon seuraavana vuonna. 

Eveliina muistetaan myös Wellnessmalli-kilpailusta, jonka finaalissa hänet nähtiin viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja