Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas paljasti raskausvatsansa: "Vois kuvitella koosta päätellen, että siellä olis ainakin kolmoset"

Eveliina Mäntykankaan esikoisen laskettu aika on toukokuussa. 

Eveliina Mäntykangas odottaa esikoislastaan, jonka laskettu aika on toukokuussa. Mäntykangas julkaisi suloisesti pyöristyneestä raskausvatsastaan kuvan Instagram-tilillään

– Nakkikastiketta, muusia ja yks vauva tuolla mahassa. Vois kuvitella koosta päätellen, että siellä olis ainakin kolmoset. Aamuisin kun herää ei juuri oo mahaa ollenkaan, mutta sitku sapuska pääsee ääntä kohden suolistoon, niin tervetuloa möhömaha, Mäntykangas kirjoittaa.

30-vuotias Eveliina on helmikuussa 2019 menehtyneen mäkihyppylegendan Matti Nykäsen tytär. Mäntykankaan äiti Pia Mäntykangas (ent. Hynninen) avioitui Nykäsen kanssa vuonna 1989. Eveliina syntyi vuonna 1990, ja avioliitto päättyi eroon seuraavana vuonna. 

Eveliina kertoi keväällä Janni Hussin podcastissa, että elämä oli ajoittain stressaavaa, kun oma isä oli koko kansan tuntema mäkimies.

– Kyllä sitä on pitänyt elää sellaisessa pienessä valmiustilassa. Pienempänä se oli noloa ja sitä hirveästi häpesi. Se yhdistettiin minuun hirveän nopeasti. Minusta välillä tuntui, että minä olin Matti Nykänen, enkä hänen tyttärensä, hän kuvaili tuntojaan podcastissa.

– Se oli tosi raskasta aina ala-asteelta lähtien 23-vuotiaaksi. Aikamoista myllyä.


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja