Matti Nykäsen Eveliina-tytär iloitsee somessa: "Meille tulee vauva"

Wellnessmalli-kisasta tuttu Eveliina Mäntykangas iloitsee Instagramissa odottavansa ensimmäistä lastaan.

Wellnessmalli-kilpailussa mukana ollut Eveliina Mäntykangas kertoi Instagram-tilillään tiistaina iloisia uutisia: hän odottaa ensimmäistä lastaan puolisonsa kanssa ja laskettu aika on toukokuussa.

– Reilu 3 vuotta kirjaimellisesti verta, hikeä sekä kyyneleitä ja vihdoin tämä päivä on täällä, meille tulee vauva. Äiti ja Isi odottaa sinua maailman eniten saapuvaksi toukokuussa, tunteikas päivitys kuului.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liikunnallinen Eveliina kertoi viime keväänä MTV Uutisille antamassaan pitkässä haastattelussa kulkeneensa pitkän tien siihen, missä hän tällä hetkellä on.

Into liikuntaan lopahti välillä ja painoa kertyi lähes 30 kiloa lisää. Yhtäkkiä Mäntykankaan elämässä kuitenkin tapahtui jotain, joka sai pohtimaan oman hyvinvoinnin tärkeyttä uudestaan.         

– Minulle tuli 23-vuotiaana ero, joka sysäsi minut löytämään liikunnan ja hyvinvoinnin uudelleen. Silloin opin tajuamaan vihdoin sen, että minä itse olen se elämäni tärkein henkilö. Sen tajuamisen myötä aloin ymmärtämään laajemmin, että mitä hyvinvointi kokonaisuudessaan tarkoittaa.

Nykyisin hän työskentelee lähihoitajana ja personal trainerina.

30-vuotias Eveliina on helmikuussa 2019 menehtyneen mäkihyppylegendan Matti Nykäsen tytär. Mäntykankaan äiti Pia Mäntykangas (ent. Hynninen) avioitui Nykäsen kanssa vuonna 1989. Eveliina syntyi vuonna 1990, ja avioliitto päättyi eroon seuraavana vuonna. 

Eveliina kertoi keväällä Janni Hussin podcastissa, että elämä oli ajoittain stressaavaa, kun oma isä oli koko kansan tuntema mäkimies.

– Kyllä sitä on pitänyt elää sellaisessa pienessä valmiustilassa. Pienempänä se oli noloa ja sitä hirveästi häpesi. Se yhdistettiin minuun hirveän nopeasti. Minusta välillä tuntui, että minä olin Matti Nykänen, enkä hänen tyttärensä, hän kuvaili tuntojaan podcastissa.

– Se oli tosi raskasta aina ala-asteelta lähtien 23-vuotiaaksi. Aikamoista myllyä.

Lue myös:

    Uusimmat