Matkustaja virtsasi penkille ja yritti lyödä lentoemäntää – voi saada jättisakot ja vankeutta, vaikka ei omien sanojensa mukaan muista mitään tilanteesta

Vaikka olisit kokenut pahoja morkkiksia krapulassa, ne eivät ehkä kuitenkaan vedä vertoja tälle tapaukselle.

Alaska Airlinesin lennolla ollut matkustaja väittää, että ei muista mitään aggressiivisesta käytöksestään työntekijää kohtaan. Miehen käytös voi kuitenkin olla lain vastaista ja häntä voi odottaa monen vuoden vankeus sekä kallis sakko.

Tilanne sattui 9. maaliskuuta lennolla Seattlesta Denveriin, kertoo USA Today. Lehden mukaan FBI pidätti Landon Grier -nimisen miehen koneen laskeuduttua.

Grier on myöntänyt juoneensa usean kaljan sekä lukuisia shotteja ennen koneeseen nousua. Hän ilmeisesti nukahti lennon aikana ja heräsi vasta siihen, kun lentoemännät huusivat hänelle. Mies oli virtsannut penkilleen.

Grierin väitetään yrittäneen lyödä lentoemäntää, joka oli pyytänyt miestä laittamaan monta kertaa maskin takaisin kasvoilleen, sillä se oli ilmeisesti tippunut hänen nukahdettuaan.

Grier on kertonut, että hän ei muista tilanteesta mitään. 

”Emme siedä minkäänlaista häirintää”

Muistamattomuus ei auta miestä, sillä häntä syytetään lennon henkilöstön ja lentoemännän häirinnästä. Rangaistuksena on enintään 20 vuotta vankeutta ja 250 000 dollarin, eli noin 209 000 euron sakko.

Fox Newsin näkemän lausunnon mukaan Alaska Airlines on kertonut vieraiden ja miehistön turvallisuuden olevan heidän tärkein prioriteettinsa.

– Emme siedä minkäänlaista häirintää lentokoneissamme tai millään palvelemillamme lentokentillä. Arvostamme omistautuneen tiimimme panosta, joka on sitoutunut tekemään matkustamisesta turvallista ja kunnioittavaa joka päivä.

Grieriä odottaa oikeudenkäynti myöhemmin tässä kuussa, nyt hän on vapaalla 10 000 dollarin, eli noin 8 300 euron, takuita vastaan.  

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat