"Todennäköisyys on yksi miljoonasta" – Andrew ikuisti ällistyttävän videon matkustajakoneesta taivaalla: Otoksesta kiinnostuttiin yllättävältä taholta

0:31
Mikä otos! Katso Andrew McCarthyn kuvaamalta videolta, kun matkustajakone ohittaa auringon keskeltä.

Andrew McCarthyn otos on kerännyt ylistystä sosiaalisessa mediassa.

Kalifornialainen valokuvaaja Andrew McCarthy onnistui vahingossa tallentamaan häkellyttävän hienon otoksen Boeing 777-200 -mallin matkustajakoneesta.

McCarthyn oli alunperin tarkoitus kuvata pelkästään aurinkoa, mutta lentokoneen samanaikainen kiito taivaalla muutti valokuvan totaalisesti.

– Ottaessani kuvia, lentokone näytti täydellisesti ohittavan auringon keskikohdasta.

– Auringosta ottamani kuvasarjat sisältävät tuhansia yksittäisiä otoksia, olen tehnyt tätä satoja kertoja, joten tällaisen kuvan ottamisen todennäköisyys on kuin yksi miljoonasta, McCarthy kertoo.

McCarthy kuvailee otosta "kerran elämässä" -kuvaksi. McCarthy jakoi kuvan myöhemmin sosiaalisessa mediassa ja häneen otettiin yhteyttä yllättävältä taholta.

– Selvitin, että kyseessä oli United Airlinesin lento 425. Jaoin kuvan monissa sosiaalisen median kanavissa ja sen oli nähnyt myös koneen lentäjä, joka otti minuun yhteyttä ja halusi kuvasta tulosteen itselleen, McCarthy kertoo.

Katso video lentokoneesta yläpuolelta.

Lähde: KameraOne.

Korjaus 8.2.21 kello 15.07: Lentotiedoista käy ilmi, että lentokoneen malli on Boeing 777-200, ei Boeing 747.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja