Mark keksi, miten synttärikakun kynttilät voi "puhaltaa" sammuksiin hygieniaturvallisesti – nyt ei sylki lennä!

Yhdysvaltalainen perheenisä kehitti laitteen, jolla synttärikakun kynttilät voi puhaltaa niin, että kakun päälle ei lennä sylkeä. Miehen keksinnöstä kertoo New York Post.

Virginialainen perheenisä Mark Apelt kertoo keksineensä laitteen, jolla synttärikakun kynttilät voi puhaltaa ilman, että sylkeä lentää.

Mark antoi patterilla toimivalle laitteelle nimeksi ”Blowzee”. Kun putkilomaiseen keksintöön puhaltaa, toisessa päässä oleva potkuri alkaa pyöriä ja sammuttaa kynttilät.

Idea syntyi kaverien kanssa oluen äärellä

Mark keksi vekottimen, kun hän ennen korona-aikaa oli ystäviensä kanssa kaljalla ja he juttelivat hiljattain pidetyistä juhlista, joissa 6-vuotiaan sylkeä lensi kakun päälle.

– Tiedättehän, ensinhän sitä tykkäisi syödä kakkua, mutta tuon nähtyään yhtäkkiä onkin muka dieetillä.

Kaveriporukka tuli tulokseen, että sylki on erittäin epätoivottu lisä mihin tahansa muuhunkin ruokaan. Testattuaan muutamaa erilaista prototyyppiä Mark kehitti Blowzeesta sellaisen, kuin se nyt on.

New York Postin mukaan tuotteen hinta on nettisivuilla 14,99 dollaria eli noin 12 euroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen aiheeseen liittyvä keksintö. Myös tämä TikTok-käyttäjä kehitteli oman koronaturvallisen tavan kynttilöiden puhaltamiselle.

Katso myös: Pikkutyttö oli synttäriensä aikaan karanteenissa - kuljetuspalvelun työntekijä järjesti koskettavan yllätyksen!

Kuljetuspalvelun työntekijä järjesti koskettavan yllätyksen 6-vuotiaalle tytölle, joka vietti syntymäpäiväänsä karanteenissa 1:38

Lue myös:

    Uusimmat