Marita Taavitsainen pelkkään laulajan uraan satsaavista nuorista: "Tuhat asiaa voi mennä pieleen"

Vuoden 1995 tangokuningatar toivoo, että nuoret laulajat eivät heittäisi kaikkea laulu-urakortin varaan.

Tampereella 18. kesäkuuta järjestettävissä tangokuningatar- ja tangokuningasfinaalien karsinnassa on mukana sekä tangokonkareita että nuorta verta.

Nuorin finaalipaikasta kisaava laulaja on 18-vuotias Mikael Happonen. Nuorin tangokuningattaren kruunua tavoitteleva laulaja on viime kesän finaalissa suosikkien joukkoon kuulunut Erika Vikman, 23.

Vuonna 1995 tangokuningattareksi kruunattu Marita Taavitsainen, 47, toivoo, että paikkaa Tangomarkkinoiden finaalista tavoittelevat nuoret laulajat eivät heittäydy elämässään pelkän laulamisen varaan.

– Siinä voi maailmankuva vääristyä pahasti. Moni ajattelee, että ennemmin tekee yhden keikan kuukaudessa ja nostaa työttömyysrahaa, kuin hankkii oikean ammatin, Taavitsainen toteaa MTV.fin haastattelussa.

– On kuitenkin tuhat asiaa, mitkä voivat mennä pieleen ja ura voi flopata.

Tangomarkkinoiden kilpailujärjestelmä on muuttunut Taavitsaisen uran aikana paljon. Laulaja oli itse mukana finaalin tuomaristossa viime kesänä.

– Kilpailusysteemi on muuttunut 20 vuoden aikana niin paljon, etten enää edes jaksa miettiä sitä. Siitä Tangomarkkinoiden suosio ei kuitenkaan ole kiinni, Taavitsainen toteaa.

Katso alta Marita Taavitsaisen ja Tommi Soidinmäen taannoinen haastattelu Huomenta Suomessa!

Kohti kesää! Marita Taavitsainen hurmaa Katri Helenan roolissa 9:41

Lue myös:

    Uusimmat