Mainos

Maria Veitola avoimuudestaan: "Sen, ettei voi hyvin, pitäisi olla tavallinen asia, jonka voimme jakaa keskenämme"

8:18
Maria Veitola vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Mediapersoona Maria Veitola puhui Vappu ja Marja Livessä muun muassa uudesta kirjaprojektistaan.

Muun muassa Tähdet, tähdet- ja Yökylässä Maria Veitola -ohjelmista sekä monesta muusta tuttu Maria Veitola nähtiin Vappu ja Marja LivessäVappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraana.

Pimiä ja Hintikka kehuivat Veitolaa siitä, että hän on puhunut julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa avoimesti ja rohkeasti terapiassa käymisestään sekä paniikki- ja ahdistuskohtauksistaan.

– Kiitos, mutta ajattelen, että sen ei pitäisi olla rohkeaa. Sen pitäisi olla ihan tavallinen asia, että voimme sanoa, että nyt on huono meno, en voi niin hyvin, olen surullinen ja kaikki ei tunnu pelkästään hyvältä. Sen pitäisi olla tavallinen asia, jonka voimme jakaa keskenämme, Veitola toteaa.

– Minua on neuvottu, että "älä sitten kerro julkisuudessa mitään itsestäsi" ja "rajaa tosi tarkkaan, mitä kerrot". En oikein ymmärrä miksi, koska minä olen ihminen ja te olette ihmisiä. Miksi emme jakaisi aitoa ihmisyyttä keskenämme emmekä vain ihmisyyden ideaalia?

Veitola puhui myös saamastaan palautteesta. Vappu Pimiä kysyi, mistä Veitola saa voimaa jankata kommentoijien kanssa.

– On mielenkiintoista, kun puhuu mielenterveydestä julkisuudesta, suurin osa ihmisistä on, että "jes". Se on toisaalta myös paikka, missä ja mihin voi iskeä. Sellaista palautetta tulee, että "Veitola helvettiin Maikkarilta, sehän on lääkkeissä koko ajan, sehän on itsekin myöntänyt olevansa mielisairas", Veitola sanoo.

Veitola puhui haastattelussa myös muun muassa uudesta kirjaprojektistaan.

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 21!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja