Malla Malmivaara: Tyttäreni nähtiin Putouksessa Leena Hefnerinä

Nymfit-sarjassa näyttelevän Malla Malmivaaran tytär Osla nähtiin Putous-sketsiohjelmassa vuonna 2012.

Näyttelijä Malla Malmivaara vieraili MTV3:n Huomenta Suomessa keskiviikkoaamuna puhumassa luonnonsuojeluasioista. Tv-vierailun jälkeen Malmivaara kertoi äitiydestään MTV.fin haastattelussa.

Nymfit-sarjassa näyttelevällä Malmivaaralla on 10-vuotias tytär Osla, joka on äitinsä tavoin kiinnostunut näyttelemisestä.

– Hän vieraili aikoinaan Putouksessa pikku-Leena Hefnerinä, Malla kertoi.

Osla nähtiin kohtauksessa, jossa kurkattiin Armi Toivasen luoman Leena Hefner -hahmon lapsuuteen.

– Osla on hyvin ihastunut tähän ammattiin. Täytyy nyt vähän katsoa ja toppuutella, että koulut nyt ensin, Malla jutteli.

Mallan näyttelijä-äiti varoitteli aikoinaan tytärtään näyttelijäntyön epäsäännöllisistä työajoista. Malla sanoo, että voisi suositella alaa omalle tyttärelleen.

- Loppupeleissä ei minulla ole mitään sanottavaa siihen, mitä hän haluaa. Toki myös suosittelisin tätä alaa, kyllähän tässä ehtii samalla tehdä montaa muutakin juttua, ettei näyttelemisen välttämättä tarvitse olla ainut asia, hän pohti.

Malla Malmivaara sai Osla-tyttärensä ollessaan 20-vuotias. Hänen mielestään lasten hankkiminen nuorena on hyvä asia, sillä se antaa uutta näkökulmaa elämään.

– Minulla näytteleminen alkoi olla niin suuri intohimo, että teki hyvää astua vähän ulos siitä boksista ja huomata, että on ok, että elämässä on myös muuta siinä rinnalla.  Äitiys avarsi elämänkatsomustani ja pystyin kypsymään monipuolisemmin. Se teki minulle äärimmäisen hyvää ja kehitti minua ihmisenä.

Malla koki olleensa valmis äidiksi nuorella iällä. Näyttelijä on oppinut, että asiat järjestyvät omalla painollaan aina lopulta.

– Lapsiasioiden suhteen koskaan ei kuitenkaan ole se oikea hetki. Kyllä ne asiat sitten kuitenkin jotenkin järjestyvät. Sitten tulee priorisoitua asioita, että mikä on tärkeää elämässä. Mitä nopeammin karsii turhat ja itseään ei kiinnostavat asiat pois niin sitä parempi. 

Lue myös:

    Uusimmat