Vuosi sitten Malla Malmivaara julkaisi tunnelmallisen klubilevyn, joka yllätti monet – kertoo nyt, palaako vielä näyttelijäksi

Ensimmäistä kertaa Flow'ssa esiintynyt Malla:"Keikalla oli älytön tunnelma" 1:59
Malla on nauttinut muusikkoudestaan – kertoo videolla, mitä kuuluu näyttelijänuralle

Malla Malmivaaran vuosi sitten julkaisema esikoislevy Malla yllätti monet.

Muusikko-näyttelijä Malla Malmivaara, artistinimeltään Malla, on viettänyt ensimmäisen kesän festarien esiintymislavoilla. Malla esiintyi myös lauantaina 13. elokuuta Helsingin Suvilahdessa Flow-festivaalin lavalla. Hän fiilistelee sitä, millä tavoin on päässyt siivilleen esiintyvänä artistina erityisesti tämän kesän aikana. 

– Kaikki on jotenkin avautunut ja ihmiset ovat olleet niin rakkaudella liikenteessä. 

Malmivaara julkaisi Malla-esikoisalbuminsa vuoden 2021 keväällä. Artisti kertoo vastaanottaneensa klubimaisesta elektro-pop-levystään sekä ihania että hämmentyneitä reaktioita. 

– Se on tavallaan omaehtoisesti tehty ja myös omasta tarpeesta syntynyt, että halusin, että Suomessa tehtäisiin suomen kielellä tällaista musiikkia. Jotenkin itse rakastan tuota kulttuuria niin paljon. Se, että sille on ollut tilausta, on ollut mieletön asia ja ihmisten kanssa on ollut niin ihanaa jakaa se juttu. Sitä varten se on. 

Tällä hetkellä Malmivaara työstää toista albumiaan, joka näkee hänen mukaansa päivänvalon tulevan syksyn aikana. 

– Tämä musiikki on oikeasti aika kivaa kyllä. Kaikkea ja monenlaista on samaan aikaan kehittelyssä, kunhan osaa aikaa jotenkin jakaa oikein. 

Yllä olevalla videolla Malla Malmivaara kertoo, jatkuuko vielä ura näyttelijänä. 

Lue myös:

    Uusimmat