Maksimekko: Kesän 2013 leppoisin trendi

Haaveiletko jo laiskoista kesäpäivistä puistossa ja rennoista kävelyretkistä kaupungilla? Leppoisan lomapäivän ykkösvaate maksimekko on täällä. Tähdet näyttävät, miltä luottovaate näyttää vuonna 2013.

Maksimekko on kesän ykkösvalinta rentoa tyylikkyyttä rakastaville. Maksimekko on myös muodin edelläkävijöiden suosikki. Siihen ovat pukeutuneet tähdet aina Angelina Joliesta David Bowieen.

Raskaana olevat naiset rakastavat maksimekkoja, sillä väljä mekko ei kiristä mistään. Viimeisillään oleva Jessica Simpson on toistuvasti bongattu maksimekko päällään ja onpahan Kanye Westin heila Kim Kardashiankin kuvattu useasti mukavaan asuun pukeutuneena. Kardashia herätti taannoin huomiota pukeutumalla samaan beigeen maksimekkoon kuin raskaana ollut siskonsa Kourtney Kardashian.

Maksimekko ei ole vain tapa peitellä kasvavaa vatsakumpua. Näyttelijä Angelina Jolie ja Victoria´s Secretin malli Behati Prinsloo luottavat maksimekoissaan maanläheisiin väreihin, mutta laulaja Miley Cyrus ja malli Lily Aldridge kohahduttavat rokahtavilla mustavalkoisilla mekoilla.

Maksimekkoon saa helposti asennetta oikeilla asusteilla. Aldridgen lierihattu ja Cyruksen nahkatakki kruunaavat lookin.

Lue myös:

AVA/Maarit Rasi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat