Oikein yhdistelemällä voit käyttää kesävaatteitasi vielä syksylläkin, katso!

Harmittaako kesävaatteiden hylkääminen? Ota mallia maailmantähdiltä ja pukeudu vielä viime kesän suosikkivaatteisiisi!

Syksyn saavuttua monet kesän aikana suosikeiksi nousseet vaatekappaleet jäävät kaappien perukoille odottelemaan seuraavaa kesää. Maailmanluokan julkkiksilta olisi hyvä ottaa mallia siinä, kuinka kesäiset vaatteet istuvat sateiseen syksyynkin oikein yhdistelemällä.

Maksimekot sopivat myös syksyyn

Tämän kesän ehdoton ykkössuosikki maksimekko toimii myös syksyisenä asuna, kun yläosan valitsee oikein. Maksimekkojen niukan yläosan voi peittää viileämmällä säällä tyylikkäällä jakulla tai neuleella. Kauppoihin on ilmestynyt ilmojen viiletessä myös paksummasta materiaalista valmistettuja maksimekkoja.

Shortseissa tarkenee vielä hyvän tovin

Joka kesän ykkösasuste, shortsit ovat sopiva asu myös viileämmillä säillä. Erilaiset sukkahousut pidentävät pöksyjen käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Hellemmillä syyskeleillä mallia voi ottaa Poppy Delevignestä, joka yhdisti liivin ja neuleen shortsien kanssa.

Kesämekko muuttuu mekoksi

Kesän lempimekko istuu myös syksyn juhliin, kun varvassandaalit muistaa jättää kotiin. Umpinaiset kengät muuttavat mekon ilmeen ja ovat käytännöllisemmät kostealla syyssäällä.

Farkut jalkaan ja kengät vaihtoon

Vaikka viime kuukausina löytyneitä täydellisiä farkkuja on jo tottunut käyttämään sandaalien kanssa, on syksyksi syytä vaihtaa jalkaan kunnon kengät. Samat farkut saavat uuden ilmeen syksyisemmistä jalkineista.

MTV3/Helmi

Kuvat: Gettyimages, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja