Mäkihypyn maailmanmestari julkaisi näyttävän kuvan – poseeraa ilman rintaliivejä

Mäkihypyn kaksinkertainen maailmanmestari Juliane Seyfarth on julkaissut viime aikoina sosiaalisessa mediassa useita kuvia, joissa hän poseeraa varsin vähäisessä vaatetuksessa. Nytkään rihmankiertämää ei liiemmälti ole.

Saksalainen Seyfarth keikistelee tuoreeltaan Instagramissa julkaisemassaan otoksessa takapuoli päin kameraa ja ilman rintaliivejä. 

Seyfarth on poseerannut aiemmin Playboy-lehden saksalaisversion kannessa ja sivuilla. MTV Urheilunkin Oberstdorfin MM-kisoissa haastattelema mäkihyppytähti kertoi saaneensa asiasta mukavia ja positiivisia reaktioita. Hän ei kuitenkaan esiintynyt sensuelleissa kuvissa tuodakseen huomiota naisten mäkihypylle. 

– Näillä kuvilla ei ollut mitään tekemistä urheilun kanssa. Pidän niitä taiteena, ja olimme iloisia, että saimme mahdollisuuden tehdä ne, Seyfarth sanoi.

Seyfarth voitti MM-kultaa joukkuemäessä ja sekajoukkuemäessä Seefeldissä 2019. Henkilökohtaisen maailmancup-osakilpailun Seyfarth on voittanut neljä kertaa – kaikki kaudella 2018–19, jolloin hän sijoittui maailmancupin kokonaiskilpailussa kolmanneksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja