Maisa Torpan aviomies Mikko yritti todistella kuvankäsittelytaitojaan – lopputulos sai aikaan kommenttitulvan: "Niin kuin ihon alla kävisi tirinä"

0:54
Tällaisen lahjan Maria Veitola jätti Maisa Torpalle yökyläilyn päätteeksi.

Mikko-rakkaan kuvaustaidot naurattavat sosiaalisessa mediassa. 

Seurapiiritähtenä tunnettu, lentoemäntänä työskentelevä Maisa Torppa tekee työkseen myös sosiaalista mediaa ja näin ollen taitaakin kuvaamisen ja kuvien käsittelyn. Torpan aviomies, julkisuudesta pois pysyttelevä Mikko ei kuitenkaan näytä hallitsevan kuvauksen saloja ammattilaisen tavoin. 

Mikko-puoliso päätti todistaa osaamisensa rakkaalleen. Tästä taidonnäytteestä Torppa julkaisi kuvan Instagram-tililleen. Kuvassa Torppa poseeraa auton ratissa hieman muuttuneen näköisenä. 

– Annoin yks päivä aviomiehelleni hieman rakentavaa palautetta kuvien ottamisesta. Agendana oli kuvakulmat, filtterit ja rajaukset. Mikko päätti sitten todistaa osaamisensa. Herra pisti parastaan ja ylpeänä esitteli aikaansaannoksensa, Torppa kirjoittaa kuvassa. 

Torppa julkaisi miehensä aikaansaannoksen aiemmin Instagram Stories -osiossa ja fanit olivatkin pyytäneet kuvaa myös Feedin puolelle.  Stories videot säilyvät vain 24 tuntia.

– Yleisön hanakasta tahdosta sitten feediin tämä Mikon upea aikaansaannos. Thanks darling! Torppa kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

(Kuvan näet painamalla vasemmalla olevaa nuolta.) 

Kuva on kerännyt hetkessä kommenttitulvan. 

– Ai kauhee jos oisit oikeesti noin palanut, niin kui ihon alla kävisi tirinä, apua, seuraaja kauhistelee. 

– Onneksi kyse vaan jostain Mikon taiteellisesta kuvanmuokkauksesta, Torppa vastaa fanilleen. 

– Tää kuva oli kyllä veret pysäyttävä, toinen seuraajista kirjoittaa. 

– Päivän parhaat naurut, kommenteissa lukee. 

– Luonnon lahjakkuus, eräs seuraajista kirjoittaa. Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja