Maajussille morsian tulee taas – muistatko vielä nämä edelliskauden käänteet?

10:43
Kahdeksan maajussia etsii taas rakkautta

Supersuosittu Maajussille morsian -ohjelma jatkuu 12. kauden jaksojen voimin. 

Odotettu ja rakastettu Maajussille morsian -ohjelma saa jälleen jatkoa, kun kahdeksan uutta rakkautta kaipaavaa maajussia on valmis löytämään puolison rinnalleen 12. kaudella. 

Edelliskaudella käänteiltä ja vaiherikkailta tapahtumilta ei vältytty, ja rakkaus löytyi useammalla erilaisella tavalla. Kokosimme yhteen 11. kauden kuumimmat käänteet!

1. Morsiamet rakastuivat

Sarjan kuvausten kulisseista paljastui todellinen jättiyllätys kun selvisi, että maajussi-Antti-Jussin morsianehdokas Juulia ja maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka olivat ihastuneet ja rakastuneet toisiinsa jo Naantalin treffiviikonlopun aikana. 

Pariskunta elää tällä hetkellä onnellisessa suhteessa ja naiset kertoivat hiljattain Vappu ja Maria Livessä muuttaneensa yhteen. 

2. Maajussi-Tuomon ja Marjon rakkaus roihahti

Maajussi-Tuomo päätyi valitsemaan farmiviikkojen päätteeksi rinnalleen morsianehdokkaistaan Marjon - eikä päätös olisi voinut olla yhtään enemmän oikea. Tuomo paljasti loppukesästä tienneensä jo Naantalissa, että hän aikoo valita Marjon farmiviikkojen päätteeksi. 

Päätös kannatti, sillä Marjo muutti pienen tyttärensä kanssa Tuomon luokse Rantasalmelle. 

3. Maajussi-Ilmari ihastui palavasti Tuuliaan

Farmiviikoilla maajussi-Ilmarin ja Tuulian orastava suhde lähti lupaavasti liikkeelle, ja maajussi hehkuttikin viikon aikana tunteitaan naista kohtaan. Tämä aiheutti kuitenkin muissa morsianehdokkaissa hieman närää, sillä muut kokivat Ilmarin kohtelevan heitä eri tavalla kuin Tuuliaa. 

Asia saatiin kuitenkin selvitettyä, ja farmiviikkojen päätteeksi kaikki olivat hyvillä mielin siitä, että Ilmari valitsi rinnalleen Tuulian. Suhde ei kuitenkaan kuvausten päättymisen jälkeen saanut tuulta siipiensä alle. 

4. Maajussi-Maunon yllättävät kommentit

Maajussi-Mauno pysytteli liki koko kauden ajan tiiviisti keskustelupalstojen kuumana puheenaiheena erilaisten kommenttiensa tähden. Maunolla oli selkeä kuva siitä, millaista naista hän hakee, eikä hän pelännyt sanoa sitä ääneen. Mauno totesi muun muassa toivovansa normaalipainoista kumppania sekä naista, joka olisi äärimmäisen fiksu sekä itsevarma. 

Mauno päätyi valitsemaan farmiviikkojen päätteeksi Henriikan, vaikka hän tiesi, ettei suhteesta tulisi mitään, sillä Henriikka oli ihastunut toiseen. Ennen vuoden vaihdetta Mauno kertoi elelevänsä tyytyväisenä sinkkuna, eikä hän kadu ohjelmaan lähtemistä tai tapaa, jolla hän siinä esiintyi – eikä esittämiään kommentteja. 

Maajussille morsian -esittelyjakso maanantaina 11. maaliskuuta MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja