Rakastunut Maajussi-Tuomo hehkuttaa osallistumistaan Maajussille morsian -ohjelmaan: "Tämä mullisti elämän ihan totaalisesti"

Marjon valinnut maajussi-Tuomo hehkuttaa onneaan ja kertoo parisuhteensa olevan edelleen erittäin vahvoissa kantimissa. 

VIDEO: Maajussi-Tuomo kertoo tienneensä päätöksensä jo Naantalin treffiviikonlopun aikana

Maajussille morsian -ohjelma on tullut päätökseensä. Kolme neljästä maajussista ei tällä kertaa löytänyt rakkautta ohjelman kautta, mutta maajussi-Tuomoa onnisti tänä kesänä muidenkin edestä. 

Tuomo päätyi valitsemaan farmiviikkojensa päätteeksi Marjon. Päätös tuskin tuli katsojille yllätyksenä, sillä pariskunnan rakkaustarinan syntyä saatiin seurata jo Naantalin treffiviikonlopusta lähtien

Maajussi kertoo, että tälläkin hetkellä hänelle ja Marjolle kuuluu erittäin hyvää. Kaksikko on kesän ja syksyn aikana päässyt totuttelemaan uudenlaiseen, yhteiseen elämään. 

– Ollaan melkein viikoittain nähty. Nyt kun ei tarvitse enää salailla, on sellainen iso stressi hävinnyt pois. 

Pari joutui pitämään erittäin matalaa profiilia yhteiselonsa suhteen usean kuukauden ajan. Kesän ja syksyn aikana Marjo on viettänyt paljon aikaansa Rantasalmella ja myös Tuomo on vieraillut muutamaan otteeseen Marjon luona Vantaalla. 

Pariskunta on lyönyt lukkoon yhden suuren yhteisen suunnitelman: Marjo muuttaa vuodenvaihteessa kuusivuotiaan tyttärensä kanssa Tuomon luokse Rantasalmelle. Tuomon mukaan ratkaisu tuntuu erittäin hyvälle: pariskunta on yhdessäolonsa aikana nähnyt, että he todella haluavat olla yhdessä. 

Tunne syntyi jo Naantalissa

Tuomon mukaan Marjossa häneen vetoaa erityisesti naisen vahva luonne. Maajussi kertoo naisen haastavan häntä toivotulla tavalla. 

– Kasvattaa vähän meikäläistä tässä samalla vastaväitteillään, ei laske helpolla minua joka asiasta jonka suustani päästän, vaan pitää myös perustella. 

Maajussi kertoi Maajussille morsian -ohjelman kauden viimeisessä jaksossa, että hän tavallaan tiesi jo Naantalissa, että tulisi valitsemaan Marjon loppujen lopuksi. 

Naantalin jälkeen toisiinsa vahvasti ihastunut pari joutui elämään hiljaiselossa ja epätietoisuudessa muutaman viikon ajan ennen farmiviikkojen alkamista. Kun Marjo saapui farmille, Tuomo toivotti tämän tervetulleeksi suudelmalla, eikä tunteita tarvinnut juuri enää arvuutella.

Näin televisiossa nähtiinkin siis pariskunnan ensisuudelma. Tuomo kertoo, ettei asia tapahtunut aivan hetken mielijohteesta. 

– Kyllä sitä piti vähän suunnitella ja rohkaisua tuli tuotannonkin puolelta, että anna mennä vaan, maajussi myöntää. 

Maajussi sai perheen

Sen lisäksi, että Tuomo sai elämäänsä upean naisen, hän sai myös tytärpuolen. Marjon kuusivuotias tytär on niin ikään viettänyt paljon aikaa Rantasalmella, ja on myös innokas tulevasta muutosta maalle. 

– Oikein fiksu nuori tyttö, tosi hyvin on viihtynyt maallakin ja haluaa aina tulla sinne. Kyllähän tuo ikävääkin aina valittelee, mikä tuntuu kyllä hyvältä. 

– Kuitenkin uudenlainen juttu minullekin, niin kyllähän siinä hyvää henkistä kasvua tulee itsellekin. Mitä on vähän odottanutkin, että pitää seuraavia askeleita alkaa ottaa elämässä. 

Tuomon perhe on myös ottanut toisen uuden tulokkaan lämpimästi vastaan, ja kaikki on maajussin mukaan tuntunut erittäin luontevalta. Tuomo myöntää, että hän on itsekin alkanut ajatella asioita eri tavalla. 

– Sanotaanko näin, että tiedän miltä vauvakuume tuntuu. Kyllä se on uudenlaisia ajatuksia herättänyt. 

Kaiken kaikkiaan Maajussille morsian oli Tuomon mukaan kirkkaasti yksi hänen elämänsä parhaista kokemuksista. Hän on tällä hetkellä kerta kaikkiaan erittäin onnellinen mies

– Tämä mullisti elämäni totaalisesti.

Maajussille morsian -kauden päätös maanantaina 5. marraskuuta MTV3-kanavalla klo 20!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja