Jättiyllätys Maajussille morsian -ohjelman kulisseissa – morsianehdokkaat rakastuivat palavasti toisiinsa: "Se tuntuu vain oikealta"

Maajussille morsian -ohjelman morsianehdokkaat Juulia ja Henriikka löysivät yllättäen rakkauden toisistaan.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot ovat päättyneet ja maajussit ovat tehneet päätöksensä siitä, kehen morsianehdokkaaseen he haluavat jatkaa tutustumista. Joillakin tiloilla rakkaus löytyi, toisilla taas ei.

Tällä kaudella rakkaus syttyi yllättäen myös ohjelman kulisseissa. Maajussi-Maunon morsianehdokas Henriikka ja maajussi-Antti-Jussin ehdokas Juulia tapasivat toisensa Naantalissa, ihastuivat ja rakastuivat. Nyt pariskunta elää kaukosuhteessa, mutta erittäin onnellisessa sellaisessa.

– Kyllähän se, että tällä suhteella oli noin hassu ja erikoinen alku, niin kyllä se on tietyllä tavalla testannut meitä ja laittanut kumpaakin miettimään asioita eri tavalla, Juulia kertoo.

Mistä kaikki alkoi

Juulia ja Henriikka tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa Naantalissa treffiviikonlopun ensimmäisen päivän kuvauksissa. Pari kertoo huomanneensa välittömän kemian toistensa välillä. Jokin selittämätön veti kaksikkoa puoleensa magneetin lailla.

– Mutta ei me siinä hoksattu heti, että se olisi parisuhteeseen johtavaa kemiaa, Juulia muistelee.

Juulian mukaan muut morsianehdokkaat luulivat, että hän ja Henriikka olivat parhaita ystäviä, jotka olivat päättäneet hakea ohjelmaan ja päätyneet kuvauksiin yhdessä. Kaksikon välillä synkkasi kuin he olisivat tunteneet aina. Juulian mukaan naiset vitsailivatkin pian jo yhteisestä tulevaisuudesta ja veneen ostosta.

Pian parille kuitenkin valkeni, ettei keskustelu tulevasta ollutkaan heidän välillään pelkkää vitsailua. Myöhemmin myös muille morsianehdokkaille selvisi, etteivät Juulia ja Henriikka olleet tunteneet toisiaan entuudestaan. Asia aiheutti jonkin verran keskustelua kuvausten kulisseissa. 

Naisten mielessä ollut päällimmäinen tunne sinä päivänä ja pitkään sen jälkeenkin oli hämmennys.

 – Siitä, että siihen viereen paukautettiin semmoinen ihminen. On tragikoomista, että kumpikin tuli tapaamaan miestä ja sitten löytyikin elämän nainen. Onhan se hämmentävää. Itsekin vähän puulla päähän lyötyjä. Vähän piti sulatella, Juulia nauraa.

Pari kertoo koittaneensa pitää matalaa profiilia. He eivät kuitenkaan onnistuneet siinä ilmeisen hyvin, eivätkä he usko, että heidän suhteensa on tullut kellekään tuotantoon osallistuneesta yllätyksenä.

Mikä toisessa veti puoleensa

Kun naisilta kysyy, mihin he ihastuivat ja rakastuivat toisissaan, kumpikaan ei osaa vastata suoraan. Naiset ovat yhtä mieltä siitä, että käsittämätön kemia veti heitä toisiinsa vahvan magneetin tavoin. Ihan kirjaimellisesti.

– Kun me käveltiin siellä rannalla kahdestaan ensimmäisenä päivänä ja puhuttiin läpi koko elämämme, sitä hakeutui koko ajan toiseen kiinni. Käveltiin ihan kiinni toisissamme, kunnes ajatteli, että hetkinen, eihän tämä nyt sovi. Mehän emme tunne toisiamme. Sitten otettiin taas joku puolitoista metriä etäisyyttä ja olimme minuutin päästä taas kiinni! Juulia nauraa.

– Niin, sitä tuli ihan automaattisesti siihen toisen lähelle, Henriikka komppaa.

– Oikeastihan olisi tehnyt mieli ottaa toista kädestä, Juulia muistelee.

Juulian mukaan vetovoiman kulmakivi oli siinä, että toisen vieressä kerta kaikkiaan oli vain äärettömän hyvä olla. Niin hyvä, että toinen veti toista luokseen heti, jos he vähänkään erkaantuivat.

– Se tuntui ihan ääliömäiseltä, kun ajatteli että eikö tässä osaa enää kävellä suoraa linjaa. Niin ei! Juulia naurahtaa.

– Minusta tuntuu, ettei ollut mitään sellaista yksittäistä ulkoista juttua, mihin olisi ihastunut, vaan se toinen ihminen siinä ja kun se tuntuu vain oikealta.

Henriikan taipale farmiviikolla

Juulian matka päättyi Naantaliin, kun hän kertoi Antti-Jussille heidän ollessaan kahdestaan, ettei hänellä ollut tunteita miestä kohtaan. Antti-Jussi olisi halunnut yrittää vielä Juulian kanssa, mutta nainen oli varma kannastaan.

Henriikka sai taas kutsun Maunon farmiviikolle. Nainen kertoo, että viikko tuntui hänen puolestaan jokseenkin hankalalta.

– Toisaalta mietti toista koko ajan siellä, Henriikka muistelee.  

Juulian mukaan pari halusi edelleen pitää matalaa profiilia farmiviikon ajan ja olla aiheuttamatta draamaa. Nainen kertoo, että kummallakin oli kuitenkin luottavainen olo toistensa suhteen.

Henriikka kertoo, että hänellä oli farmiviikon aikana ainoastaan kaverillisia tunteita Maunoa kohtaan. Mauno päätyi lopulta valitsemaan Henriikan, vaikka nainen oli pyytänyt maajussilta, ettei hän niin tekisi.

Maunolla ei kuitenkaan ollut tunteita ketään morsianehdokastaan kohtaan, joten hän valitsi Henriikan, sillä hän ajatteli, ettei tämä loukkaantuisi valinnasta.  

– Olin sanonut hänelle, ettei minulla ole tunteita häntä kohtaan. Arvelin ja vähän tiesinkin, että toisilla (Henna-Marialla ja Saritalla) on tunteita Maunoa kohtaan, niin valitsisi sitten jommankumman heistä.

Farmin jälkeen

Kun farmiviikko tuli päätökseensä, Juulia ja Henriikka saivat huokaista helpotuksesta. Kuvaukset olivat heidän osaltaan ohi, mikä tarkoitti, että naiset pystyivät jälleen keskittymään omaan elämäänsä ja toisiinsa.

Loppujen lopuksi kaksikko ei miettinyt asiaa hirveän paljon. Se, että toinen oli vierellä, tuntui kummastakin ainoastaan oikealle.

Parin lähipiiri on suhtautunut suhteeseen pääasiassa hyvin. Juulian mukaan on ollut arvokasta, että naisten ympärillä on sellaisia sukulaisia ja ystäviä, jotka ovat hyväksyneet heidän suhteensa alusta alkaen ja olleet pariskunnan tukena.

– Mutta toki jos tämä oli hämmentävää meille, niin luonnollisesti asia on hämmentänyt muitakin enemmän tai vähemmän.

Henriikka ja Juulia pitävät yhteyttä myös osaan morsianehdokkaista aktiivisesti. Rakkauden lisäksi Maajussille morsian -ohjelmasta löytyi myös hyviä ystäviä. Asian tuominen julki ohjelmasta tulleille, uusille yhteisille ystäville tuntui silti jännittävältä.

– Ihan turhaan kuitenkin jännitti. Myös he ovat hirveän onnellisia meidän puolestamme.

Pari asuu tällä hetkellä eri paikkakunnilla, välimatkaa on viiden tunnin ajomatkan verran. He näkevät toisiaan melkein joka viikonloppu ja järjestely toimii toistaiseksi erittäin hyvin. Kumpikin elää omaa arkeaan kotipaikkakunnallaan.

Loma-ajat pariskunta on viettänyt tiiviisti yhdessä ja syyslomallaan he suunnistivatkin Espanjan lämpöön. Lomasuunnitelmia suurempia suunnitteilla ei toistaiseksi vielä ole, tai näitä ei ainakaan paljasteta.

– Ehkä tämä kuvauskeissi osoitti sen, ettei enää kannata suunnitella yhtään mitään, asiat menevät kuitenkin niin kuin niiden sitten vaan pitää mennä. Mutta kyllä me aiomme ehdottomasti pitää toisistamme kiinni ja jatkaa yhdessä olemista. Ja yhdessä elämistä! Juulia summaa.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja