Lempeä ilmassa! Maajussi-Ilmari avautuu tunteistaan: "Ehkä olen vähän ihastunut"

Maajussi-Ilmari myöntää ihastuneensa yhteen morsianehdokkaaseen. 

Maajussille morsian -ohjelmassa on päästy viimein viettämään odotettua farmiviikkoa. Maajussinelikko on kukin kutsunut kolme morsianehdokasta vieraaksi kotitilalleen, ja viikon aikana miehet pääsevät viettämään kahdenkeskistä aikaa jokaisen naisen kanssa. 

Farmiviikon ensimmäisenä päivänä maajussi-Ilmari vie treffeille morsianehdokkaistaan Tuulian. Kaksikko piipahtaa ensimmäiseksi meressä yhdessä kellumassa, jonka jälkeen he suuntaavat mökkilounaalle. 

Ilmari pohtii, että ujo ja hiljainen Tuulia selkeästi on morsianehdokaskolmikosta ehdokas, joka kaikista eniten tarvitsi kahdenkeskistä aikaa Ilmarin kanssa. 

– Onhan se ihastuttava tyttö, voi hyvänen aika, Ilmari toteaa kameroille. 

Lounaalla Ilmari hehkuttaa kaksikon yhteistä päivää ja toteaa, että treffeillä käyminen on todella harvinainen tilanne hänelle. 

– Tosi kivaa olla kanssasi. Ja ehdottomasti olet kahden kesken parhaimmillasi. 

Keskustelun ja lounaan jälkeen kaksikko suuntaa kotia kohti. He eivät kuitenkaan halua hetken vielä päättyvän, joten jäävät vielä mökin pihassa olevaan keinuun istumaan sylikkäin. 

– Ei millään malttanut lähteä vielä kotiin. Piti vielä pysähtyä tuohon keinuun ja istua siihen vieretysten ja jutskata siinä vielä vähän muutamia sanoja, ennen kuin lähtee tuonne tilalle katsomaan mitä siellä on tapahtunut, Ilmari kertoo. 

Tuulia toteaa puolestaan, että Ilmarin kainalossa hänen oli erittäin hyvä olla. 

– Haluan ehkä vielä vähän hillitä. Just vähän suojella itseäni, kun ei tiedä sitten yhtään, että miten käy, Tuulia miettii kameroille. 

– Ehkä olen vähän ihastunut Tuuliaan. Täytyy myöntää, Ilmari puolestaan pohtii. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja