Somevyöryn painokommenteillaan saanut maajussi-Mauno: "Olen silti sitä mieltä"

Maajussi-Mauno ei kadu keväällä antamiaan kommentteja tiukoista ulkonäkökriteereistään.

VIDEO: Maajussi-Mauno avautuu yksinäisyydestä

Maajussille morsian -ohjelma on edennyt jo farmiviikoille asti, jolloin maajussinelikko saa tutustua paremmin morsianehdokkaisiinsa. 

Maajussi-Mauno on puhututtanut suomalaisia koko kauden mittaan. Mies kohahdutti ensimmäisen kerran jo keväällä nähdyssä esittelyjaksossa, jossa hän kertoi tiukat ulkonäkökriteerinsä tulevan puolisonsa suhteen. 

– Toivoisin rehellisesti sanottuna normaalipainoista naista. Jos menee ylipainon puolelle, niin en silloin viehäty, Mauno kertoi keväällä.

Kommentti aiheutti laajaa keskustelua ja Mauno kertoo saaneensa asiasta erittäin paljon palautetta. Maajussi myöntää käyttäneensä huonoja sanavalintoja. Hän kuitenkin seisoo sanojensa takana. 

– Kokemuksesta sen tiedän, että tarvitsen sen fiiliksen itselleni, kun katson naista siinä mielessä, että hän miellyttää minua ja on minulle se oikea nainen. Jos on tosi ylipainoinen, niin tiedän jo entuudestaan, ettei se voi kertakaikkiaan toimia. 

Mauno painottaa sitä, että hän haluaa rinnalleen kumppanin, jonka kanssa hän voi urheilla ja tehdä paljon asioita yhdessä. 

Maajussin mielestä kommentista aiheutunutta kohua oli erittäin hauskaa seurata. Hän kertoo lukeneensa kaikki mahdolliset kommentit, joita hänestä oli kirjoitettu keskustelupalstoilla. Myös Maunon työkaverit olivat suhtautuneet asiaan huumorilla. 

– He ottivat sen niin oikealla asenteella kuin voi ottaa, ja he rupesivat vääntämään meemejä minusta, kuvia joissa oli minun naama ja luki "no fat chicks". 

Mauno kertoo tietävänsä, että moni jätti kirjoittamatta hänelle painokommentin takia. Hän ei kuitenkaan kadu lausuntoaan. 

– Vaikka sanoin sen niin, niin olen silti sitä mieltä. 

– Jos sitä minulta joku tulee kysymään uudestaan, saatan kertoa asian eri sanoilla, mutta se on kuitenkin se kuka olen ja mitä asioista ajattelen. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja