Mainos

Maailman surullisin koira menetti jälleen kotinsa – jäljellä saattaa olla enää yksi vaihtoehto

Maailman surullisimpanakin koirana tunnetun Lanan elämä saattaa päättyä aivan liian aikaisin, jos se ei pian löydä itselleen uutta kotia. 

Ei ole pitkä aika siitä, kun ihmiset ympäri maailmaa yrittivät löytää kotia Lanalle, joka tuli koko maailman tietoisuuteen "maailman surullisimpana koirana".

Koiran elämän luultiin jo saaneen uuden suunnan, kunnes eräänä päivänä se palautettiin jälleen takaisin kenneliin. Kolmevuotias koira ei vieläkään ole löytänyt loppuelämänsä kotia, ja nähtäväksi jää, tuleeko se löytämään sellaista enää koskaan.

Hylkääminen kadotti elämänhalun

Lanan tarina levisi ihmisten tietoisuuteen lokakuussa 2015, kun kennelin jakama kuva päätänsä seinää vasten pitelevästä koirasta levisi kulovalkean tavoin kaikkien eläintenystävien tietoisuuteen.

Koiran kerrottiin syntyneen Meksikossa, jossa se oli joutunut kärsimään nälästä ja taistelemaan ruoasta sisarustensa kanssa. Koiranpentu päätyi lopulta Torontoon, josta sen uusien omistajien uskottiin löytyvän.

– Lana pelkäsi kaikkea. Se oli tuskin käteni kokoinen, Dahlia AyoubMighty Mutts -kennelistä kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Viiden kuukauden ikäisenä koira adoptoitiin ja sen uskottiin löytäneen loppuelämänsä kodin. Koira ei olisi voinut olla onnellisempi, kunnes jotain odottamatonta tapahtui. Ruokaansa puolustanut Lana puraisi omistajaansa kädestä, mikä sai lapsiperheen epäilemään koiran sopivuutta heidän kotiinsa. Näin Lana joutui takaisin kenneliin.

Koira oli tullut tapahtuneesta niin surulliseksi, ettei se halunnut lähteä edes kävelylle. Ayoubin mukaan vaikutti siltä, aivan kuin sen elämästä olisi kadonnut kaikki valo.

Epäonnisen Lanan päivät käyvät vähiin

Kun Lanan tarina levisi ensimmäisen kerran julkisuuteen, ihmiset ympäri maailmaa halusivat auttaa tätä maansa myynyttä koiraa. Tammikuussa ruokahalunsa ja elämänilonsa kadottaneen koiran tulevaisuus alkoi näyttää valoisammalta, kun se löysi itselleen uudet omistajat. Kennelin työntekijät uskoivat Lanan tarinan saavan vihdoin onnellisen lopun. He uskoivat tähän aina viime viikkoon saakka, kunnes koira päätyi lopulta monen mutkan kautta jälleen erääseen kenneliin

– Toukokuun 14. päivä on Lanan kolmas syntymäpäivä. Auttakaa sitä löytämään loppuelämänsä koti. Lanalla on aikaa ainoastaan toukokuun 20. päivään saakka, Rescue Dog Match -kennelin jakamassa Facebook-postauksessa kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kolme vuotta kotia etsinyt Lana ei löydä sille sopivia omistajia, se aiotaan nukuttaa ikiuneen.

– Lanan adoptio ei ole onnistunut, koska ihmiset haluavat koiran, jota voivat silittää ja jonka kanssa he voivat leikkiä. Lana on hassu tyttö, mutta se ei ole sitä tyyppiä, joka antaisi rapsuttaa mahaansa tai nukkuisi omistajansa vieressä, Brenda Dobranski Rescue Dog Match -kennelistä kertoo.

Paras ympäristö Lanalle olisi maaseudulla, jossa se saisi juoksennella vapaasti rakastamassaan ulkoilmassa. Toivotaan, että Lanalle löytyisi täydellinen koti ennen kuin on liian myöhäistä.

Lähde: TheDodo 

Korjaus 14.5. klo 23.38: Korjattu maaliskuu toukokuuksi.

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.