Mainos

Löytökoirat eivät halunneet tulla pelastetuiksi – kunnes huomasivat pääsevänsä turvaan yhdessä

On helpompi olla rohkea, kun on joku vierellä, kirjoittaa The Dodo -sivusto kahden kodittoman koiran pelastusoperaatiosta.

Losangelesilainen eläinpelastusryhmä sai soiton naiselta, joka oli ruokkinut kahta koditonta pitbullia. Koirat olivat piileskelleet kuorma-autoalueella yli puoli vuotta.

Nainen työskenteli viereisessä tehtaassa, mutta sai siirron muualle, minkä takia hän otti yhteyttä kodittomien eläinten pelastusryhmään.

Hope for Paws -ryhmän perustaja Eldad Hagar kokosi ryhmän vapaaehtoisia, ja he lähtivät pelastamaan koiria.

"Peloissaan, mutta helpottuneita"

Arkojen koirien kiinnisaaminen oli haastavaa, eikä rekkojen alla liikkuminen ollut pelastajille helppoa.

Ensin pelastajat ottivat kiinni uroskoiran, joka suostui paijattavaksikin hetkeä myöhemmin. Tämän jälkeen oli vuorossa pelokas naaraskoira, joka saatiin kiinni muutaman minuutin yrittämisen jälkeen.

– Kumpikaan koirista ei näyttänyt mitään aggressiivisuuden merkkejä. Ne olivat erittäin peloissaan, mutta myös helpottuneita, Hagar toteaa.

– Istuimme kaikki yhdessä siinä puolisen tuntia ja pohdimme koirille nimiä. Kun tuntui siltä, että koirat olivat valmiita lähtemään, siirsimme ne autoihimme, jotta pääsisimme sairaalaan.

Toinen koirista sai nimekseen Lois, ja toinen nimettiin Clarkiksi. Ne vietiin eläinlääkäriin eri autoissa.

Heti kun Lois näki eläinsairaalassa Clarkin tulevan, se heilutteli häntää hullun lailla. Kaikille tuli selväksi, että tämä kaksikko rakastaa toisiaan, eikä niitä voisi missään nimessä erottaa.

– Sen jälkeen kun koirat saivat hoitoa ja pääsivät kylpyyn, ne alkoivat tulla ulos kuorestaan, Hagar kertoo koirien käytöksestä.

Ihastuttavat koirat etsivät nyt yhdessä rakastavaa kotia. Koskettava pelastusoperaatio taltioitiin videolle, ja sen voi katsoa alta.

Lähde: The Dodo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.