Lindsay, 38, meni ulkomaille suurentamaan rintojaan – leikkauksen jälkeen nännit alkoivat mädäntyä: "En ole koskaan tuntenut niin kovaa kipua"

Floridalaisnainen meni Kolumbiaan teettämään kauneusoperaation rinnoille, vatsalle ja takapuolelle. Aiheesta uutisoi muun muassa Mirror-sivusto.

Floridalainen 38-vuotias Lyndsay Colosimo päätti mennä Kolumbiaan teettämään rintojensuurennusleikkauksen, vatsankiristyksen ja takapuolen kohotuksen. Toukokuussa tehtyjen operaatioiden oli ollut tarkoitus olla 40-vuotissyntymäpäivälahja hänelle itselleen.

Outoja oireita leikkauksen jälkeen

Muutama päivä leikkauksen jälkeen Lyndsayn iho alkoi mädäntyä ja muuttua mustaksi. Hänellä ei sen vuoksi ole enää nännejä.

– Olin leikkauksessa viisi ja puoli tuntia. Kun heräsin, minulla ei ollut hyvä olo eikä lääkäriä näkynyt missään. Jaloissani ei ollut tuntoa ja aloin oksennella hallitsemattomasti. En ole koskaan tuntenut niin kovaa kipua, Lindsay kertoo Mirror-lehdelle.

Oireilu jatkui muutaman päivän. Lindsay näki siteen alla tumman pisteen.

– Minulle kerrottiin, että se oli kuivunutta verta, ja että minun ei pitäisi sen takia vaivata lääkäreitä.

– Tiesin syvällä sisimmässäni, että kaikki ei ollut hyvin. Tilanne vain paheni päivä päivältä. Lopulta näin, että 30 prosenttia nännistäni oli mustunut.

Karmeita seurauksia 

Lyndsayn mukaan hänellä diagnosoitiin kuolio, jonka takia häneltä poistettiin maitorauhaset kolme viikkoa ensimmäisen operaation jälkeen.

Hänellä oli avohaavoja rinnoissaan, kun implanttitaskut eivät olleet tarpeeksi isot. Ihan kuin DD-kuppi olisi yritetty työntää C-kupille tarkoitettuun tilaan.

– Rintani alkoivat mennä rikki. Se oli kamalaa. Minulla oli kuumetta ja jatkuvasti merkkejä tulehduksesta. Minua kehotettiin kävelemään, kun yleensä potilaita kehotetaan lepäämään leikkauksen jälkeen.

Lindsayn vatsa alkoi täyttyä nesteellä ja mätää tihkui navasta. Hän väittää, että viiltohaava leikattiin auki partakoneen terällä, jotta nesteet saatiin hierottua ulos.

Lyndsayn oli tarkoitus olla Kolumbiassa 20 päivää, jotta hän toipuisi. Komplikaatioiden vuoksi hän oli siellä kaiken kaikkiaan 32 päivää.

Kotona korjaaviin leikkauksiin

Kotiin palattuaan Lindsay meni sairaalaan. Hänen mukaansa lääkärit löysivät E.coli-infektion hänen rinnoistaan. Lisäksi hänen vatsalleen oli tehtävä korjaava leikkaus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lindsay pääsi sairaalasta 20. marraskuuta. Hänelle tuli hoitokustannuksia noin 40 000 dollarin eli noin 36 000 euron edestä. Alun perin operaatiot olivat maksaneet hänelle yhteensä noin 10 000 dollaria, noin 9 000 euroa.

– Tämä tulehdus maksoi minulle melkein henkeni. Minulle tuli selluliittia ja viiltokohtaan sattuu edelleen koko ajan.

Nainen toivoo, että muut naiset eivät menisi teettämään samanlaista leikkausta kuin hän. Hän kertoi etsineensä tietoa leikkausoperaatiosta ennen ajan varaamista ja nähneensä vain positiivisia arvioita.

3:06
Crista Jaatinen kertoo videolla kauneusleikkauksesta ja siitä seuranneista ongelmista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja