Nainen jäljittelee ”rikkaiden tyttöjen kasvoja” kauneusleikkauksilla – myöntää olevansa addikti

Toimittaja testasi Botoxin 6:25
Toimittaja testasi botoxin: tällaisia muutoksia ja jälkioireita hoidosta tuli.

Instagramin uusi huolestuttava trendi on se, että yhä nuoremmat naiset tavoittelevat niin kutsuttuja "rikkaan tytön kasvoja". Ilmiön esikuvia ovat muun muassaKylie Jenner ja Ivanka Trump

The Sun kirjoittaa lontoolaisesta Dolores Thomasista, joka on 22-vuotias kauneusalalla työskentelevä nainen. Hänen ensimmäisestä täyteainekokeilustaan on jo kolmisen vuotta – eikä nainen suinkaan lopettanut operaatioita siihen. 

– Huuleni olivat aiemmin todella ohuet, eikä niissä ollut volyymia tai muotoa. Monet Instagramin vaikuttajat jäljittelevät "rikkaiden tyttöjen kasvoja", ja he todella vaikuttivat päätökseeni. 

Dolores meni 19-vuotiaana kauneushoitoihin erikoistuneen lääkärin luo ja näytti tälle Kylie Jennerin kuvaa. Dolores sai haluamansa huulet pistoshoidolla, eikä kukaan kyseenalaistanut hänen nuorta ikäänsä. 

Sittemmin Dolores otti myös botoxia otsaansa ja on mielestään saanut aikaan vain positiivisia muutoksia ulkonäköönsä ja uraansa. Hänellä on 15 000 seuraajaa Instagramissa. 

– Monet mainostajat haluavat minut nyt esittelemään tuotteitaan ja vaatteitaan, ja yksinkertaisesti tienaan enemmän, Dolores väittää. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Doloresin poikaystävä ja isä toivovat naisen lopettavan 

Dolores sanoo, että hoitojen huono puoli on niiden addiktoiva vaikutus. Nainen toteaa, että vaikka hän ei inhonnut ulkonäköään ennen hoitojakaan, hän pitää kasvoistaan enemmän operaatioiden jälkeen. 

Doloresin isä puolestaan sanoo, ettei tyttären pitäisi kokonaan tärvellä kasvojaan. Toinen kritisoija on Doloresin kumppani. 

– Poikaystäväni rakastaa sitä, miltä näytän nyt ja on sitä mieltä, että nyt minun pitäisi lopettaa, Dolores sanoo. 


Jos julkaisu ei näy, katso se täällä. 

Nainen kuitenkin uskoo tekevänsä vielä muutamia pistoshoitoja, ottavansa vielä hiukan botoxia ja lopettavansa sitten – ehkä. 

Pistoshoidot eivät suinkaan ole vaarattomia. Ruotsissa muun muassa yksi tapaus on johtanut toisen silmän sokeutumiseen. Pieleen menneitä hoitoja korjataan myös esteettisistä syistä jatkuvasti, kuten uutisessamme aiemmin kerroimme

Lähde: The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat