Lewis Hamiltonin rasismitapauksessa hämmentävä käänne – F1-legendan sukulaispojalta käsittämätön lausahdus: "Isoäitini kutsui meitä kaikkia siksi"

F1-legenda Nelson Piquet oli solvannut viime maaliskuussa Mercedeksen Lewis Hamiltonia rasistisesti. Nyt lusikkansa soppaa on heittänyt Piquet'n sukulaispoika Rodrigo Piquet, joka julkaisi Instagramissa hämmentävän lausunnon aiheesta.

Sportsrush -urheilumedian mukaan Piquet'n päivityksestä oli tykännyt Max Verstappenin tyttöystävä ja Nelson Piquet'n tytär Kelly. Tykkäys olisi poistunut sittemmin. Kaikki muu F1-väki paitsi Red Bull tuomitsi rasistisen käytöksen. Rodrigo Piquet oli puolustanut julkaisussaan F1-legendan toimintaa toimintaa. Kuvassa oli mukana perheen isoäiti.

– Inacinha, toinen isoäitimme ja isäni äiti. Hän kutsui meitä kaikkia n*******ksi. Helvetin tekopyhä maailma, Piquet kirjoitti Instagramissa.

Piquet oli myös pian tämän jälkeen muuttanut Instagram-tilinsä yksityiseksi. Red Bull tiedotti kuitenkin tiistaina, että rasistista solvausta Twitch-pelilähetyksessä käyttäneen Jüri Vipsin sopimus on purettu.

Formula ykkösten kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Silverstonen radalla ajettavalla Iso-Britannian GP:llä.

Lue myös:

    Uusimmat