Leski paljasti Alexi Laihon kuolinsyyn

Vuonna 2016 Alexi Laiho avautui mielenterveysongelmistaan Huomenta Suomessa.

Alexi Laiho siunattiin haudan lepoon 28. tammikuuta, kuukausi kuolemansa jälkeen. Nyt hänen ensimmäinen vaimonsa kertoo kuolinsyyn.

Children of Bodomin nokkamies ja yhtyeen perustaja Alexi Laiho menehtyi 29. joulukuuta. Edesmenneen kitaristin puoliso, australialainen Kelli Wright-Laiho ei päässyt tyttärensä kanssa rakkaan miehensä hautajaisiin, jotka pidettiin lähipiirin läsnä ollessa 28. tammikuuta.

Laihon ensimmäinen vaimo Kimberly Gloss kertoo Instagram-tilillään, että hän sai Laihon ruumiinavausraportin torstaina. Kirjoituksensa yhteydessä hän julkaisi kuvan, kun kynttilöistä oli tehty sydän.

– Alkoholin aiheuttama maksan rasvarappeutuminen ja haiman sidekudostuminen. Hänellä oli elimistössään lääkecocktail, joka sisälsi kipulääkkeitä, opioideja ja unilääkettä, leski kirjoittaa.

Ilta-Sanomat paljasti tammikuussa, ettei Alexi Laiho eronnut koskaan ensimmäisestä vaimostaan, jonka kanssa hän solmi avioliiton 19 vuotta sitten. Näin ollen liitto Wright-Laihon kanssa ei ole lehden mukaan ollut koskaan virallinen.

Tieto kävi ilmi IS:n viranomaistahoista tekemästä selvityksestä. Lehti tavoitti myös Laihon ensimmäisen vaimon, yhdysvaltalaisen Kimberly Gossin, joka kertoi myös, ettei pari eronnut koskaan virallisesti.

Lopuksi leski muistuttaa kaikkia, jotka taistelevat huume- ja alkoholiriippuvuuden kanssa ottamaan ja hakemaan apua.

– Se oli tragedia, joka olisi ollut vältettävissä. Hänellä olisi ollut vielä niin monta hyvää vuotta jäljellä. Kuvitelkaa sitä kaikkea mahtavaa musiikkia, mitä vielä saisimme, jos hän olisi hyväksynyt avun, leski kirjoittaa.

7:12
Jussi69 muistelee: Alexi Laiho aiheutti aina hysteriaa maailmalla – tällainen vaatimaton maailmanluokan kitaristi oli

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja