Leski Kelli Wright-Laiho julkaisi kuvan Alexi Laihon hautajaisista: "Täydellinen rakkauteni"

Alexi Laiho siunattiin haudanlepoon 28. tammikuuta, kuukausi kuoleman jälkeen.

Children of Bodomin nokkamies ja yhtyeen perustaja Alexi Laiho menehtyi 29. joulukuuta. Edesmenneen kitaristin puoliso, australialainen Kelli Wright-Laiho ei päässyt rakkaan miehensä hautajaisiin tyttärensä kanssa, jotka pidettiin lähipiirin läsnä ollessa 28. tammikuuta.

Wright-Laiho julkaisi Instagram-tilillään kuvan Laihon kuolinilmoituksesta sekä tummasta arkusta, jonka ympärilla on paljon kukkia. Hän kiittää päivityksessään Laihon Anna-siskoa, kun sai suunnitella miehensä hautajaiset.

– Täydellinen rakkauteni, sinun muistosi on kylvetty sydämiimme, missä se pysyy ikuisesti vaalitettuna ja kunnioitettuna, Wright-Laiho päättää tekstin.

Toisen kuvan näet klikkaamalla nuolesta.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Ei virallisesti naimisissa

Ilta-Sanomat kertoi Laihon kuoleman jälkeen, ettei Alexi Laiho eronnut koskaan ensimmäisestä vaimostaan, jonka kanssa hän solmi avioliiton 19 vuotta sitten. 

Näin ollen liitto Wright-Laihon kanssa ei ole lehden mukaan ollut koskaan virallinen.

Tieto kävi ilmi IS:n viranomaistahoista tekemästä selvityksestä. Lehti tavoitti myös Laihon ensimmäisen vaimon, yhdysvaltalaisen Kimberly Gossin, joka kertoi myös, ettei pari eronnut koskaan virallisesti.

– Voin vahvistaa, että emme ole koskaan eronneet, Goss vahvisti IS:lle.

Lue myös:

    Uusimmat