Leonardo DiCaprio toi 22-vuotiaan mallirakkaansa Oscareihin – pariskunta ei kuitenkaan näyttäytynyt punaisella matolla yhdessä

8:34
Viihderaati ruotii kovasanaisesti Oscar-gaalaa – tässä ovat illan topit ja flopit: "Sekavaa oli"

Leonardo DiCaprio toi Oscar-gaalaan mallirakkaansa. Punaisella matolla mies poseerasi kuitenkin yksin.

Näyttelijä Leonardo DiCaprio, 45, toi Oscar-gaalaan mukanaan näyttävän mallirakkaansa Camila Morronen, 22. Morronea ei näkynyt punaisella matolla, mutta hän istui DiCaprion vieressä itse Oscar-gaalatilaisuudessa. 

Puolitoista vuotta seurustellut pariskunta viihtyi lähekkäin. Gaalan aikana molemmat jutustelivat Morronen toisella puolella istuneen Brad Pittin kanssa. Brad Pitt itse pokasi odotetun pystinsä sivuosasta elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood.

 

​​​​​​​

Morrone otti pariskunnan 22 vuoden ikäeron esiin Instagram-tilillään heinäkuussa 2019.

Hän julkaisi vanhan otoksen legendaarisesta Hollywood-pariskunnasta, Humphrey Bogartista ja Lauren Bacallista, joiden ikäero oli 25 vuotta.

– Rakkaus, kuten tämä, Morrone kirjoitti kuvan yhteyteen, viitaten selkeästi itseensä ja DiCaprioon.

Kuva keräsi paljon kommentteja. Osa Morronen seuraajista hekumoi hänen suhdettaan DiCaprioon, mutta kuva keräsi myös negatiivista palautetta. Jotkut väittivät, että DiCaprio jättäisi hänet nuoremman naisen perässä tämän vanhetessa.

Listan Oscar-voittajista löydät täältä!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja