Mallityttöystävältä erikoinen päivitys – Leonardo DiCaprion 22 vuotta nuorempi rakas kommentoi parin ikäeroa?

Leonardo DiCaprion tyttöystävä kommentoi suurta eikäeroa poikaystävänsä kanssa.

Quentin Tarantinon uudessa Once Upon A Time in Hollywood -elokuvassa näyttelevä Leonardo DiCaprio on jo noin vuoden ajan seurustellut yhdysvaltalaismalli Camila Morronen kanssa.

44-vuotiaan DiCaprion kanssa seurusteleva 22-vuotias malli otti nähtävästi ikäeron esiin Instagram-tilillään viime viikolla. Hän julkaisi vanhan otoksen legendaarisesta Hollywood-pariskunnasta, Humphrey Bogartista ja Lauren Bacallista, joiden ikäero oli 25 vuotta.

– Rakkaus, kuten tämä, Morrone kirjoitti kuvan yhteyteen, viitaten selkeästi itseensä ja DiCaprioon.

Kuva keräsi paljon kommentteja. Osa Morronen seuraajista hekumoi hänen suhdettaan DiCaprioon, mutta kuva keräsi myös negatiivista palautetta. Jotkut väittivät, että DiCaprio jättäisi hänet nuoremman naisen perässä tämän vanhetessa.

Morrone julkaisi myöhemmin Instagram-tilinsä tarinatyökalussa videon, jossa hän otti kantaa kuvan keräämään negatiivisuuteen.

– Luin juuri joitain kommentteja tililläni ja herran Jumala, ihmiset ovat niin ilkeitä ja täynnä vihaa ihmisiä kohtaan, joista he eivät tiedä mitään, Morrone latasi.

– Toivon, että ihmiset oppivat elämään ilman vihaa ja keskittämään aikansa ja mielenkiintonsa muualle, koska elämä ilman vihaa tuntuu aika hyvältä, malli jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja