Leonardo DiCaprio tahtoi salata pahan tapansa äidiltään viimeiseen asti – turvautui äärimmäiseen keinoon

Näyttelijä Leonardo DiCaprion kerrotaan tahtoneen pitää tupakointinsa salassa äidiltään viimeiseen asti.

Oscar-palkittu näyttelijä Leonardo DiCaprion on nähty tupakoivan useissa elokuvarooleissaan, ja toisaalta hänen on uutisoitu auttaneen näyttelijäkollegansa Robert Pattinsonin vaihtamaan tupruttelun sähkötupakointiin.

Valokuvaaja Steve Eichnerin pian ilmestyvä teos esittelee New Yorkin yöelämää 1990-luvulla ja kuvaajan mukaan savukkeet maistuivat tuohon aikaan suosikkinäyttelijälle myös elokuvaroolien ulkopuolellakin.

Eichnerin mukaan hän oli ikuistanut 20-vuotiaan näyttelijälupauksen New Yorkin yössä vuonna 1994, kun tämä oli ollut tupakkaostoksilla kollegansa Johnny Deppin kanssa.

Kuvaaja paljastaa nyt, että DiCaprio oli kieltänyt häntä käyttämään kyseistä otosta.

– Hän tuli luokseni ja nappasi kiinni olkapäästäni. Hän kysyi: "Hei, voitko tehdä palveluksen ja olla käyttämättä kuvaa? Saat ottaa minusta kuvia illan aikana", hän kertoo.

Eichner kertoo kysyneensä DiCapriolta, miksi kuvaa ei saanut käyttää. 

– Ostin tupakkaa, mutta en tahdo äitini tietävän siitä, tähti täräytti rehellisen tunnustuksen.

DiCaprion tiedetään olevan hyvin läheinen 77-vuotiaan äitinsä Irmelin Indenbirkenin kanssa.

Asiasta uutisoivan Mirror-lehden mukaan myös Johnny Depp on tiettävästi aiemmin vitsaillut siitä, että DiCaprio on yrittänyt salailla pahaa tapaansa äidiltään.

– Ei, en anna sinulle hatseja savukkeestani, kun piilottelet asiaa edelleen äidiltäsi, Leo, Deppin kerrotaan tokaisseen lavalla Santa Barbaran elokuvajuhlissa vuonna 2016.

45-vuotias DiCaprio on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran näyttelijänä. 1990-luvulla hän nousi supertähdeksi Titanicin myötä, mutta hänet oli aiemmin nähty myös menestyselokuvissa Gilbert Grape (1994), jossa hän näytteli Deppin rinnalla sekä William Shakespearen Romeo ja Julia (1996).

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja