Leo Komarov vilahti jo HIFK:n vahvuudessa – Ville Peltoselta herkullinen arvio

Maalikooste: Ässät - HIFK 4:15
Videolla maalikooste ottelusta Ässät-HIFK.

Porilaisyleisö sai nähtävää keskiviikkona jääkiekkoliigassa jo Ässien ja HIFK:n kohtaamisen alkulämmittelyssä. Koko alkukauden sivussa loukkaantumisen takia ollut HIFK-hyökkääjä Leo Komarov kävi lämmittelemässä muun helsinkiläisjoukkueen mukana.

– Komarov pelaa tässä ihan missä pelissä tahansa. Upeaa, että hän halusi olla mukana. Pori on hänelle tärkeä paikka, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen totesi.

Viihdettä porilaisyleisölle tarjoili päätöserässä kaksiminuuttisen jäähyn saanut Jesse Joensuu. Ässien kapteeni viiletti välittömästi täydellä vauhdilla jäähyaitioon yleisön nauraessa ja taputtaessa. Käytösrangaistukseen ei ollut enää mahdollisuutta.

Itse peli oli maalivahtien näytöstä. HIFK vei ottelun nimiinsä jatkoajalla 1–0. Julius Nättinen oli illan ainoa maalintekijä.

Lähellä kävivät muutkin, ja ottelu oli huippumaalivahtien näytöstä. Ässien Niklas Rubin venyi 36 torjuntaan, ja HIFK:n Roope Taposelle koppeja kirjattiin 22.

– Avauserässä kiitos kuuluu myös tolpalle. ”Tour de Pönde” alkoi tärkeällä voitolla. Tästä jatkamme Jyväskylään, Taponen veisteli ottelun jälkeen.

Perjantain JYP-pelistä HIFK matkustaa lauantaiksi Ouluun Kärppien vieraaksi.

– Mukava olla kavereiden kanssa yhdessä koko viikko. Ensimmäistä kertaa pääsen kokemaan tällaisen, Taponen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat