Leo Komarov otti kantaa tulenarkaan KHL-aiheeseen: "Ymmärrän, kun kyse on rahasta"

0:27
Leo Komarov löi SHL-debyytissään kroppansa likoon. Fanit hullaantuivat välittömästi.

KHL-kaukalot taakseen jättänyt Leo Komarov on aloittanut SHL-kautensa Luulajan paidassa terävästi. Suomalainen on voittanut fyysisellä pelityylillään kannattajat puolelleen.

Komarov iski kautensa avausmaalin lauantai-iltana, kun Luulaja kaatoi vieraissa Brynäsin. Leijonissa kaiken voittanut konkari kertoo Expressenille, että sopeutuminen uuteen liigaan ja maahan on sujunut hyvin.

– Tarvitsen lisää treeniä, mutta sopeutuminen on ollut ihan ok. Luulaja on pieni ja viihtyisä kaupunki. Olen toki asunut myös New Yorkissa ja Torontossa, joten siihen verrattuna täällä ei ole paljoa tekemistä, Komarov summaa.

Venäjän aloittaman hyökkäyssodan jälkeen eurooppalaiset pelaajat pääosin kaikkosivat KHL:stä. Komarovin oli ennen sodan syttymistä alun perin tarkoitus jatkaa Pietarissa. 

Keskustelu Venäjällä jatkavien pelaajien ympärillä jatkuu edelleen. Ruotsalaisia on muutama, suomalaisista vain Teemu Pulkkinen jatkaa KHL:ssä tällä kaudella.

– Se on vaikeaa, ymmärrän heitä rahallisesti, mutta jokainen tekee omat valintansa. En ole heidän puolellaan enkä heitä vastaan, mutta ymmärrän, kun kyse on rahasta, Komarov toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja