Lentäjä ja poika ikuistettiin yhteiskuvaan vuonna 1994 – nyt tilanne toistettiin liikuttavasta syystä

Lentäjät uusivat 30 vuotta vanhan yhteiskuvan – tältä isä ja poika näyttävät nyt! 0:46
Videolta näet sekä vanhan että uuden otoksen!

Isän ja pojan yhteiskuva sai innoituksensa liki 30 vuoden takaisesta otoksesta.

Vuonna 1994 floridalainen lentäjä Ruben Flowers otti yhteiskuvan taaperoikäisen poikansa kanssa lentokoneen ohjaamossa. Liki 30 vuotta myöhemmin he päättivät ottaa samanlaisen yhteiskuvan. Liikuttavasta hetkestä kertoo uutiskanava CNN. Otoksen näet yllä olevalta videolta!

Flowersin poika, hänkin nimeltään Ruben, kertoo CNN:lle löytäneensä vanhan yhteiskuvan sattumalta, kun hän tämän vuoden alussa selaili vanhoja valokuva-albumeita isoäitinsä luona. 

Ruben oli unohtanut kuvan olemassaolon, mutta sen nähtyään hänen mielensä täyttyi monista hyvistä yhteisistä muistoista, joita isän uraan liittyi. Hän oli ollut aina ylpeä tämän ammatista.

Kuvan löytämisen kanssa kävi sellainenkin vinkeä sattumus, että nyt 30-vuotias Ruben oli juuri aloittamassa omaa lentäjäuraansa, kun taas hänen isänsä oli lähellä eläkeikää ja valmistautumassa viimeiseen lentoonsa Southwest Airlines -yhtiön lentokapteenin ominaisuudessa. Niinpä syntyi hauska idea.

Yhteinen lento ja kuva

Kaksikko päätti kysyä, olisiko heidän mahdollista lentää yhdessä. Pyyntö toteutui maaliskuussa 2023, jolloin Ruben-isän uran viimeisen lennon perämiehenä toimi hänen poikansa.

– Oli unelmani päästä tähän pisteeseen isäni kanssa. Se oli varmaan uraunelmistani suurin, nuorempi Ruben kertoo CNN Travel -sivustolle.

He ottivat myös uuden yhteiskuvan ohjaamossa. Tällä kertaa siinä oltiin isän ja pojan roolien lisäksi lentäjäkollegoina. Vuoden 1994 kuva sai kaverikseen otoksen vuodelta 2023.

– Se oli upea tunne, sanoo isä.

– Oli mahtavaa nähdä poikani vieressäni viimeisen laskeutumiseni aikana.

Yhtä iloisesti kommentoi nuorempi Ruben.

– Oli hienoa pystyä luomaan se hetki uudelleen. Se oli unelmien täyttymys, hän sanoo.

Suvussa paljon lentäjiä

Heidän lisäkseen isä Rubenin eläköitymislennolla olivat mukana tämän veli ja serkku. Hekin työskentelevät Southwestilla. 

Lentäminen näyttää olevan heidän suvussaan yleinen urasuunta.

– Meitä on seitsemän, sanoo vanhempi Ruben.

– Minä ja veljeni olemme lentäjiiä. Minulla on kolme lasta, hekin lentäjiä. Ja veljeni poika on pilotti ja serkkuni on pilotti. On ihan ihmeellistä, että kaikki halusimme lentäjiksi.

Sukutapaamisissa ja lomilla työaiheet yritetään perhepiirissä pitää niin minimissä kuin suinkin, mutta nuorempi Ruben sanoo, että aina joku tarina kääntää aiheen ilmailuun.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat