Miten olisit itse toiminut? Josh todisti uskomatonta kärsivällisyyttä lentokoneessa: "Mikä mahtava pariskunta"

1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Jos olet joskus yrittänyt luikerrella karkuun nukkuvan lapsesi alta, näitä asioita olet taatusti pähkäillyt...

Josh kiittelee lentokoneessa kohtaamiensa ihmisten hyviä hermoja: pariskunta päätyi istumaan vaativan, yksin matkustavan pikkutytön viereen, muttei hermostunut.

Lentomatkallaan Yhdysvaltain Baltimoreen Josh Haltom todisti ihmisten ihastuttavaa käytöstä ja päätti jakaa kauniin tilanteen sosiaalisessa mediassa. Indianapolisista matkaan lähtenyt Josh päätyi istumaan yksin matkaavan lapsen viereen, käytävän toiselle puolelle.

– Vaikka Southwest Airlinesilla on varaamattoman istuinpaikat ja kuka tahansa olisi voinut istua tytön viereen, moni itse asiassa vältteli tyttöä ja hänen rajatonta energiaansa koneeseen nousun aikana, Josh kuvaa.

Eivät hermostuneet lapsen maalausvaatimuksesta

Viimein eräs pariskunta päätyi tytön viereen istumaan. Täysin tuntematon tyttö alkoi pian jutella heille.

– Pariskunta luultavasti tajusi, ettei tästä tulisi rentouttavaa lentoa... Ja he vain ottivat tilanteen vastaan, Josh kuvailee.

Juomia alettiin tarjoilla. Kun tytön viereen istunut pari yritti pyytää juotavaa, se ei noin vain onnistunutkaan.

– Pari ei saanut sanottua pyyntöjään, kun nuori tyttö keskeytti heidät sanomalla: "Otan veden pillin kanssa, ja niin ottavat hekin, jotta voimme maalata!" Ja pari vain hyväksyi tilanteen. Minuuttien sisällä nuori tyttö oli ottanut esiin Hello Kitty -maalauspaperinsa ja pari vietti seuraavan tunnin seuraten tytön ohjeita – kuten kuvasta voitte nähdä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hyvää on enemmän kuin pahaa"

Josh näppäsi kuvan pariskunnasta, joka maalasi vakavana tuntemattoman tytön seuraassa. Pari olisi voinut jättää pienen matkalaisen huomiotta tai käskeä tätä olemaan hiljaa, mutta he eivät tehneet niin.

– Kun kirjoitan tätä, miestä tytön vieressä peitetään Marvel-aiheisilla tarroilla. Tarroja on hänen korvissaan, parrassaan, käsissään, kaikkialla. Ja mies vain hyväksyy tilanteen, Josh sanoo.

– Tarinan opetus on tämä: maailmassa on hyvää. Hyvää on itse asiassa enemmän kuin pahaa, jos vain avaamme silmämme näkemään sen. Ei rakkaudelle ole käsikirjoitusta tai ohjekirjaa. Se pitää vain ottaa vastaan.

"Mikä mahtava pariskunta"

Joshin kuva levisi pian muualle sosiaaliseen mediaan. Moni oli ihastunut parista, jonka hermot kestivät tuntemattoman pienen tytön vaatimuksia. 

– Mikä mahtava pariskunta! He tekivät tästä lennosta mukavan tälle nuorelle naiselle, ja hän teki samoin heille! Ihania muistoja! Kiitos, että jaoit tämän! Maailmassamme on paljon hyvää, ja meidän kaikkien pitäisi pitää sydämemme avoimina näkemään se, Debbie Caveness kirjoitti Facebookissa.

– Rakastan sitä, että heistä jokainen vaikuttaa olevan hyvin vakavissaan maalaamisensa suhteen, Julie Sullivan Ganovski kehuu.

Moni kommentoija ihasteli pariskunnan hermoja ja toivoi samanlaisia ihmisiä oman lapsensa matkaseuraksi. Osa toivoi, että tuntemattomaksi jääneen parin ilahduttava toiminta kantautuisi myös tytön vanhempien korviin. Moni myös inspiroitui kuvan positiivisesta tarinasta.

– Tämä on ihastuttava tarina! Olen niin iloinen, että todistit tilannetta ja jaoit sen. Kun seuraavan kerran matkustaessani huomaan yksin matkustavan alaikäisen, istun hänen viereensä, Ninah Moore lupaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja