Lenovolta kolme edullista tabletia – kaksi kotiin, yksi töihin

Lenovo on esitellyt Barcelonan Mobile WorldCongressissa kolme Tab3-sarjan Android-tablettia. Valikoimasta löytyy laitteita niin työ- kuin kotikäyttöönkin.

Tab3 10 Business on suunniteltu yrityskäyttöön ja paljon liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin. Laite toimii Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä ja tukee Android forWork -järjestelmää, joka tarjoaa yrityksille hyödyllisiä tietoturvaominaisuuksia ja auttaa pitämään henkilökohtaiset ja työsovellukset erillään. Valmistajan mukaan vettä hylkivän rakenteensa ja Gorilla Glass 3 -näyttölasinsa ansiosta laite sietää kenttätyön rasituksia hyvin.

Tab3 10 Business sisältää 1,3 gigahertsin neliydinsuorittimen, viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä stereoäänentoiston. Laitteelle ilmoitetaan 12 tunnin akkukesto. Tab3 10 Business tulee myyntiin heinäkuussa. Hintaa laitteelle ei vielä kerrottu.

Tab3 7 jaTab3 8 on puolestaan suunniteltu etenkin perhekäyttöön. Tab3 7 jaTab3 8 tarjoavat kaikille käyttäjille oman käyttäjätilin ja pieniä lapsia varten on erityinen lapsitila, jonka avulla esimerkiksi nettiselailua ja käyttöaikaa voidaan rajoittaa.

Tab3 7 jaTab3 8 voivat säätää näyttöä ja ääniä sen perusteella, minkälaista sisältöä laitteella katsotaan. Lisäksi molemmissa on näytön sinistä valoa vähentävä ominaisuus, josta on hyötyä erityisesti nukkumaanmenoajan lähestyessä.

Tab3 7 ja Tab3 8 käyttävät yhden gigahertsin kellotaajuudella toimivaa neliydinsuoritinta, niistä löytyy kahden ja viiden megapikselin kamerat ja myös 4G LTE -yhteys on saatavilla.

Tab3 7 ja Tab3 8 tulevat myyntiin kesäkuussa ja niiden hinnat ovat alkaen 119 ja 149 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja