Leijonat-valmentaja teki yllätyspäätöksen ja liittyi liigaseuran matkaan – Jukka Jalonen naurahtaa yksityiskohdasta: "Ei mitään järkeä"

Jukka Jaloselta ylistävää puhetta Kärppien tuoreesta valmentajasta Mikko Mannerista 1:01
Video: Jukka Jaloselta ylistävää puhetta Kärppien tuoreesta valmentajasta Mikko Mannerista

Leijonien pitkäaikainen apuvalmentaja Mikko Manner vannoi vielä syksyllä sitä, ettei hän lähde tällä kaudella minkään liigaseuran matkaan. Toisin kävi. Manner liittyi tammikuun puolessa välissä Kärppien valmennukseen. Leijonien käskijä Jukka Jalonen naurahtaa yhdestä Manneriin liittyvästä yksityiskohdasta.

Jalonen tuntee Mannerin erinomaisesti, sillä he ovat tehneet jo useamman vuoden ajan yhteistyötä Leijonien penkin takana. Jalonen on kantanut päävalmentajan roolia, kun taas Manner on toiminut hänen rinnallaan apuvalmentajana.

Manner ehti olla maajoukkueen ulkopuolella tovin ajan ”työttömänä”. Lopulta hän pyörsi syksyllä antamansa ilmoituksen siitä, ettei hän liity minkään liigaseuran matkaan.

Kärpät tiedotti tammikuussa, että Manner toimii seuran apuvalmentajana loppukauden ajan.

– Hän on viimeisen päälle intohimoinen lätkäjätkä. Hän katsoo joka päivä vähintään yhden lätkäpelin joltain kanavalta. Välillä tuntuu, että eihän tuossa ole mitään järkeä, Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen naurahtaa, kun hän puhuu Mannerista.

Jalosen mukaan Manner on Kärpiltä oivallinen värväys. Lisää tästä jutun yläreunan videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat