Kaitlyn törmäsi Tinderissä samaan mieheen aina uudelleen – pian syy selvisi: "Olen niin onnellinen, etten ole ainoa"

0:48
Miehen kuvassa ovat vatsalihakset, mutta ei päätä? Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa Tinderissä ainakin kerran!

Kaitlyn näki Alex-nimisen miehen Tinderissä aina uudelleen – antamistaan pakeista huolimatta. Pieni selvitystyö paljasti, miksi osa miehistä tuntuu pomppaavan silmien eteen jatkuvasti.

Alex on 27-vuotias mies, jolle Kaitlyn on antanut pakit useaan otteeseen. Silti Alex ilmaantuu Kaitlynin eteen aina edelleen – nimittäin Tinderissä.

– Hän asuu tai hänellä on pääsy kotiin, jossa on valtava keittiö graniittisine pöytätasoineen. Olen nähnyt hänen kasvonsa tusinan kertaa, ja niillä on aina sama ilme, Kaitlyn kuvaa The Atlantic -sivustolla.

"Löydän Alexin Tinderistä kerran kuussa"

Kuvissaan Alex seisoo hymyillen aina samassa keittiössä työtasoon nojaten; vain miehen asu vaihtuu.

– Olen aina pyyhkäissyt vasemmalle (eli "ei) hänelle – anteeksi, Alex – minkä pitäisi ilmeisesti kertoa Tinderin algoritmille, etten halua nähdä tätä miestä enää. Mutta silti löydän Alexin Tinderistä kerran kuussa.

"Keittiömies" vainosi muitakin kuvillaan

Kun Kaitlyn kysyi asiasta Twitterissä, moni nainen kertoi nähneensä Alexin ja tämän samanlaisena toistuvan keittiökuvat useita kertoja.

– Herran tähden, kyllä, nimimerkki Jessica ilmoittaa.

– Olen niin onnellinen, etten ole ainoa, joka on huomannut tämän, Anna Bialek ihmettelee.

– Tämä selittää paljon. Saimme kerran matchin, jonka sitten poistin, mutta mies vain ilmestyi aina uudelleen (tarjolle). Oletin, että Tinderissä on vikaa, Jess Goodwin sanoo.

Samalla löytyi useita muitakin miehiä, jotka ilmestyvät Tinder-näytölle aina uudelleen, vaikka heille on jo vastannut kieltävästi.

Kaitlyn kyseli Tinder-miehestä, joka esiintyy aina samassa keittiössä ja poistaa tiliään jatkuvasti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Alexin keittiökuva houkuttelee naisia

Kaitlyn onnistui lopulta tapaamaan miehen – 27-vuotiaan Alex Hammerlin.

Alex kertoi nähneensä vuonna 2014 netissä miehen, joka julkaisi samaa kuvaa uudelleen ja uudelleen, mutta vaihtoi vain vaatteitaan. Alex piti ideasta ja kokeili sitä ensin Instagramissa, mutta siirtyi vuonna 2017 Tinderiin. Miehen mukaan keittiökuva todella houkuttelee naisia.

– Monet naiset sanovat "pyyhkäisin oikealle keittiön takia". Osa kysyy: "Koska voisin tulla käymään, jotta voit nostaa minut tuolle keittiötasolle?", Alex kuvasi.

Poistaa tilinsä parin viikon välein

Alex ilmestyy naisten näytöille aina uudelleen, koska mies poistaa Tinder-profiilinsa parin viikon välein ja luo sitten uuden. Mies etsii sovelluksesta satunnaista seksiä.

Alex ei omien sanojensa mukaan koskaan ole ollut rakastunut ja piti ajatusta monogamiasta turhana.

Naiset, jotka olivat todella jutelleet Alexin kanssa, syyttivät häntä töykeäksi. Kun Kaitlyn kysyi tästä, Alex ei kieltänyt syytöstä.

– Olen melko narsistinen. Tunnustan sen.

Alexin alati toistuvia kuvia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Profiilin luonti aina uudelleen rikkoo Tinderin sääntöjä

Alex ei ole ainoa tiliään usein poistava mies. Samaa harrastavia miehiä löytyi muualtakin: esimerkiksi newyorkilainen asianajaja-Ian ja aina uima-altaassa poseeraava Craig ilmestyivät naisten näytöille aina uudelleen.

– Alexin metodit eivät ole varsinaisesti häirintää, mutta ne ovat lähellä roskapostittamista. Ne rikkovat Tinderin sääntöjä, Kaitlyn kuvailee.

Roskapostittaminen ja häirintä sekä useamman kuin yhden tilin omaaminen on Tinderin säännöissä kielletty.

"En ole nähnyt Alexia Tinderissä tällä viikolla..."

Kaitlynin mukaan tilinsä kanssa jumppaavien miesten sinnikkyyttä voi pitää paitsi hieman pelottavana, myös kiehtovana.

– On outoa ja hieman jännittävää olla niin kiinnostunut ihmisestä, joka on vain kasa kuvia sovelluksessa. Alexin temppu ei saa minua haluamaan hänen kanssaan suhteeseen, mutta se sai minut haluamaan tietää hänestä kaiken, Kaitlyn kuvaa.

– En ole nähnyt Alexia Tinderissä tällä viikolla. Ehkä siksi, että Tinder on viimein napannut hänet, mutta Alex kertoi ajattelevansa "sapattivapaan" pitämistä. Keittiö ei enää ole hauska, koska kaikki odottavat sitä. On aika etsiä uusi temppu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja