Laulaja Chisun isä menehtyi – koskettava muistokirjoitus julki: "Hän oli monelle inspiraatio"

10:30
Chisu tunnetaan rohkeista valinnoistaan sosiaalisessa mediassa – näin hän taustoittaa päätöksiään

Laulaja Chisu kertoi isänsä kuolemasta Instagramissa. Hän esiintyi kuolinuutisesta huolimatta Helsingissä eilen keskiviikkona.

Soolouransa päättävän laulaja Chisun eli Christel Roosbergin isä on menehtynyt. Asiasta laulaja ilmoitti Instagramissa koskettavan tekstin saattelemana.

– Mun sekä neljän veljeni isä menehtyi eilen illalla. Meidän lisäksi häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa perheineen, lastenlapset, sukulaiset ja monet ystävät. Hän oli monelle inspiraatio ja hänen luovuutensa yritysmaailmassa sekä pelisilmänsä HIFK:n jalkapalloseurassa ensin pelaajana sekä myöhemmin kunniapuheenjohtajana oli niin sanotusti next level, laulaja kirjoittaa.

Mustavalkoisessa julkaisussa laulaja poseeraa isänsä kanssa. Kuolinilmoituksesta huolimatta laulaja esiintyi keskiviikkona 30.11. Helsingin Tavastialla.

– Oli toki vaikea nousta lavalle ja haluan lausua ison kiitoksen kaikille teille yleisössä oleille sekä meidän show-crewille ja mun rakkaille tänään tuesta keikalla ja kaikessa. En halunnut perua, koska tiedän että Pappe/Gary/Faija olisi ollut, että ”Chisu, älä stressaa. Sitten kun mä kuolen niin pidätte isot juhlat”. Ja tänään me pidettiin. Omistin ja omistan tämän illan keikan isälle, hän lisää.

Laulaja kuvailee isänsä olleen suorastaan seikkailu, sillä hän kertoi moninaisia tarinoita lapsilleen.

– Hän kertoi ihmeellisiä tarinoita Raikuli-Villestä, Etelälaaksojen prinssistä (joka paljastui mulle joskus myöhemmin, et hän oli orava? Lievä pettymys), antoi tuttipullosta Coca-Colaa, ja osti meille ihan liikaa jäätelöä, opetti hakkaamaan saunapuita jo pienenä ja tekemään takkaan tulen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja