Chisu sanoo hyvästit uralleen – panostaa jatkossa yhteistyöhön miehensä kanssa: "Se on todella hedelmällistä ja hirveän rikasta"

Chisulta uutta musiikkia ennen soolouran päättymista 7:53
Chisu syväjäädyttää uransa ja menee kohti uutta

Laulaja Chisu kertoi uusista suunnitelmistaan Uutisaamussa.

Artisti Chisu aikoo jättää uransa sellaisena kuin se nyt tiedetään. Tähti kertoo lopettamispäätöksen taustalla olevan halun antaa tilaa uusille mahdollisuuksille.

– Jotta uutta mahtuu tilalle, niin sen vanhan pitää poistua, Chisu kertoo.

Chisu ei halua sanoa lopettavansa kokonaan, sillä mieli voi vielä joskus muuttua.

– Viimeisten hyvästien jättäminen tuntuu vaikealta, koska elämä on muutosta, niin voi olla, että joskus mielipiteet ja ajatukset muuttuvat. Jos sitten haluaa joskus tehdä muutakin, mutta näillä näkymin Chisu kyllä sinänsä loppuu. Minä en näe tekeväni sitä enää.

Jatkossa laulaja aikoo tehdä vielä enemmän yhteistyötä miehensä musiikkituottaja Jori Sjööroosin kanssa. Chisulle perhe-elämä ja työ kulkevat jatkossa enemmän linkitettynä toisiinsa.

– Työn tekeminen puolison kanssa on toki myös välillä haastavaa. Se on myös ihanuus siinä, että jos tulee onnistumisia, niin jees. Se mihin me pyrimme, on se, että kaikkea vähän sekaisin.

– Me saadaan tehdä asioita yhdessä, joita rakastetaan ja rakastamme myös toisiamme. Se on todella hedelmällistä ja hirveen rikasta se elämä.

Katso koko haastattelu videolta!

Uutisaamunähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana.  Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat