Lapsiperhe varasi tietämättään paikat Pride-lennolta – päätyivät lopulta juhlimaan kahdeksan tunnin matkan ajan: "He todellakin sitoutuivat lennon hulluuteen"

0:38
Yhdysvaltalaismies jakoi "ilmaisia isähalauksia" Pride-kulkueessa

Powellin perhe varasi tietämättään paikat lennolta, joka muutettiin Pride-juhlallisuuksien teemalennoksi. Tavisperhe päätyi juhlimaan koko kahdeksan tunnin lennon ajan Priden hengessä.

Kun Powellin perhe varasi paikat Virgin Atlanticin lennolle, he unohtivat katsoa kalenteria.

Kerry Powell, hänen miehensä Sean ja heidän kaksi poikaansa lähtivät New Yorkiin juuri ennen Pride-kulkuetta. Lento Lontoosta New Yorkiin oli kuitenkin Priden teemalento täynnä kulkueeseen suuntaavaa kansaa, joka oli juhlatuulella, kertoo Metro.

Varasivat liput alunperin "tavanomaiselle lennolle"

Kerry kertoi haastattelussa, että perhe varasi matkansa jo syyskuussa 2018. Virgin soitti heille lokakuussa kertoakseen, että lennosta oli tehty Priden teemalento.

– He kysyivät, haluaisimmeko vaihtaa lentoa, mikä olisi tarkoittanut eri päivänä matkustamista. Emme voineet tehdä sitä, joten vain jatkoimme suunnitellusti, Kerry sanoo.

Hän ei taatusti osannut aavistaa, mitä oli tulossa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päättivät lähteä mukaan ilotteluun

Pride-lento ei todellakaan ollut tavanomainen kokemus. Koneessa raikasi musiikki, siellä esiintyi DJ, matkalla nähtiin drag-esitys ja koko matkan ajan laulettiin ja juhlittiin Priden hengessä.

Powellit päättivät lähteä mukaan ilotteluun. Myös perheen pojat Calum, 4, ja Cody, 1, pääsivät lennolla hyppimään musiikin tahtiin.

"He todellakin sitoutuivat lennon hulluuteen"

Attitude-lehti jakoi lennolta videon iloiten siitä, että "tavisperhe" oli innostunut Pride-juhlinnasta.

– Tämä pahaa-aavistamaton perhe varasi vahingossa paikat Pride-lennolle lomaansa varten – ja he todellakin sitoutuivat lennon hulluuteen, lehti kiitteli nauruemojin kera.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kerryn mukaan lennolla oli mahtavaa ja lapsillakin oli hauskaa.

– Kahdeksan tuntia meni hujauksessa.

"Ilahduttavin asia, jonka olen koko päivänä nähnyt"

Pride-teemalento oli valtaisan suosittu ja se myytiin loppuun 24 tunnissa teemasta ilmoittamisen jälkeen. Netissä Powellien kokemusta on ihasteltu.

– Tämä on ihanin, mahtavin, hurmaavin ja ilahduttavin asia, jonka olen koko päivänä nähnyt. Rakastan sitä, Twitter-käyttäjä Rebecca Snow totesi.

– Kaunista! Tämä on todellakin rohkeasti, jännittävästi, upeasti ja avomielisesti mahtavaa. Olen ylpeä, että olen ihminen (tämä on harvinainen lausunto minulta), Sue Reling suitsuttaa.

Moni keskustelijoista olisi itsekin halunnut ostaa lipun kyseiselle lennolle – aivan tarkoituksellisesti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja