Mainos

Lapsi yritti pukea ylleen liian pienet farkut – lopputulos sekä ilahdutti että järkytti

Videolla äiti kehottaa lasta tanssimaan ”hoikkien farkkujen tanssin”. Osa kommentoijista ei pidä videota lainkaan hauskana.

GO!-Facebook-sivun jakamalla videolla pikkulapsi yrittää saada jalkaansa selkeästi liian pienet farkut. Äiti Alyssa Price kehottaa lasta tanssimaan ”hoikkien farkkujen tanssin”.

– Vedä vatsa sisään! Vedä se sisään, äiti kehottaa.

Lasta tilanne tuntuu huvittavan, mutta housuja ei saada jalkaan

– Minustakin tuntuu, ettei se tule tapahtumaan, hitsi, äiti toteaa lopuksi.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Videolla on miljoonia katselukertoja ja sitä on jaettu useilla sivustoilla. Kidspot sivustolla videota kommentoineet naiset tunnistavat itsensä lapsen pyrkimyksistä käyttää liian pieniä housuja. Osa kommentoijista ei pidä videota lainkaan hauskana, koska puolialaston lapsi voisi päätyä "vääränlaisten ihmisten" katseltavaksi.

Osa taas uskoo, että lapsi oppii äitinsä sanoista negatiivisia käsityksiä kehostaan.

– Lapsi on ihastuttava, mutta söpö toppi olisi ollut soveliaampi. Ja lakatkaa opettamasta hänelle, että "laihat tytöt" ovat parempia, opettakaa häntä rakastamaan itseään sellaisena kuin hän on. Tämä on söpöä nyt, kun hän on vauva, mutta entä kun hän on teini, jolla on itsetunto-ongelmia, Shawdy N Stew kyselee.

– Kaikki tappelevat siitä, onko tämä vain harmitonta hupia vai vakava asia. Joten kysyn tätä: miksi haluatte leikkiä asialla, joka aiheuttaa miljoonille ja miljoonille naisille ympäri maailmaa itsetunto-ongelmia ja syömishäiriöitä? Miksi tämä on teistä hauskaa? Asia, joka tekee miljoonat ja miljoonat onnettomiksi ja masentuneiksi. Käskette ihmisiä "piristymään"... Itse käskisin ihmisiä mieluummin avaamaan viimein silmänsä ja näkemään haitan, jota he voivat aiheuttaa, Milla Leppälahti kommentoi.

– "Voi, se on vain yksi vitsi! Hanki elämä!" Näin sanovat ihmiset ovat pahimpia. Te vitsailette asioilla, jotka satuttavat muita. Minulle tämä ei ole hauskaa. Kutsukaa minua miksi haluatte, sanokaa, ettei minulla ole huumorintajua, että pitäisi hankkia elämä, piristyä tai mitä vain, mutten muuta mieltäni. Video ei ole hauska, ja on olemassa miljoona muuta tapaa pitää hauskaa lapsen kanssa.

Osa kommentoijista kuitenkin pitää huolehtijoita tuomitsevina tai liian varovaisina ihmisinä.

– Olen varma, että nuo housut kerran sopivat lapselle täydellisesti, mutta nyt hän on kasvanut ulos niistä, ja äiti yritti pitää vähän hauskaa ennen kuin ottaa ne pois. Mielestäni tämä on niin söpöä kuin voi olla, Candice Charles kommentoi.


Lähteet: Go, Kidspot 

***

2:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.