Lapsi kävi salakakalla ja laskeutui sitten portaat peppu edellä – kuva Paulin "vanhemmuustuskasta" huvittaa netissä

0:55
Kukaan ei oikeasti tiedä, mikä on lapselle parasta! Kaikki vain yrittävät parhaansa ja toivovat sen riittävän. Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle!

Paulin lapsi oppi laskeutumaan portaat pylly edellä. Perheen harmiksi hän päätti tehdä niin heti vessakäynnin jälkeen...

Moni vanhempi iloitsee avoimesti lapsensa oppiessa uuden taidon. Toisinaan opinnoilla voi kuitenkin olla huvittavia seurauksia! Paul Watson jakoi Facebookissa kuvan, joka osoittaa, että hänen poikansa on oppinut hienosti kuuntelemaan vanhempiaan.

– Hankkikaa lapsi, ne sanoivat... Kun lasket hänelle kylpyä ja poika päättää kakata salaa johonkin ja mennä sitten piiloon alakertaan, mutta olet myös opettanut hänelle, miten portaita laskeudutaan pyllyn päällä, Paul kuvailee.

Miehen jakamassa kuvassa perheen kokolattiamatolla päällystettyjä portaita koristaa kakkavana, joka jatkuu yläkerrasta alakertaan asti.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Taistelu on totisinta totta"

Paulin "vanhemmuustuskasta" tuli pian hyvin suosittua, kun kymmenet tuhannet intoutuivat kommentoimaan ja jakamaan miehen otosta.

– Taistelu on totisinta totta! Ja pahinta on haistella, missä se piilee, Ell Proffitt nauraa.

– Tämän takia meillä on lautalattia, Sarah Muszynski toteaa.

– Kiitos nauruista! Mene nyt kaatamaan itsellesi drinkki, Sigourney White kehottaa kuvan jakaneella Babyology-Facebook-sivustolla.

– Luojan kiitos omat lapseni eivät koskaan tehneet mitään tuollaista. Pahoitteluni sinulle, Katrina Weller sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja